lauantai 15. marraskuuta 2014

Riekaleita

Ihme on tapahtunut: lakkasin kynnet keskellä päivää! Loputtomiin aikaa ei kyllä ollut ja sen huomaa.. Ehkä jatkossa ensikokeilut kannattaa suosiolla jättää niille yölakkailukerroille.. :D

Oli ihan pakko päästä kokeilemaan water spotted-koristelua, kun tulin ostaneeksi Papun toimivaksi toteamaa Niiskuneidin selvityssuihketta. Sillehän on siis ihan oikeaakin käyttöä tässä huushollissa, mutta pitihän sitä nyt kokeilla tähänkin. No, ei se ihan putkeen mennyt, en sitten ole varma miksi, oliko lakkaa veden pinnalla liikaa tai liian vähän, olisiko lakka pitänyt ennen suihkuttelua ankkuroida jotenkin purkin reunoihin kiinni vai eivätkö nämä käyttämäni lakat yksinkertaisesti halua toimia tässä tarkoituksessa. Suihkutteluetäisyys voisi myös olla yksi syy.. Jotain samankaltaista siis olisin kynsille halunnut mitä tuolta linkin takaa löytyy, mutta eipä näissä juuri muuta samaa ole kuin värit.


No eivät nämä varsinaisesti ihan pieleen menneet, olisin vain hakenut vähän sirompaa kuviota.. Pari kertaa lakkaa tuli hiukan liian vähän, dippailin siis kynsiä lakkariekaleisiin useampaan kertaan, molemmilla väreillä. Ainakin kaikilla kynsillä kuvio päätyi melko samankaltaisena. Marmoroin siis kaksi kynttä per käsi, en nyt ole varma kaipaisiko nuo yksiväriset kynnet jotain, kenties kultaiset niitit. Jollain lailla tuosta väriyhdistelmästä tulee rock mieleen? Ihan vielä en ole varma onko lakkaus mieluinen vai ei, kun näin tuoreeltaan tässä postausta kirjoittelen.


Käytössä OPIt Girls Love Ponies ja Love.Angel.Music.Baby sekä China Glaze Liquid Leather.

14 kommenttia:

 1. Musta nää on oikein kivat. :)

  VastaaPoista
 2. Tiinan kanssa samaa mieltä, tosi kivat. Tulee hauska elävä pinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Vähän mietityttää onko itelle vähän levottomat mutta eiköhän näitä jaksa katsella taas jokusen päivän :)

   Poista
 3. Tykkaan!! : ) Pitais uskaltautua itekin kokeilemaan tuota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tuo helpompi kuin se perus-vesimarmorointi, kun vaan löytää sen toimivan suihkeen.. :) Itellä nyt vaatii hienosäätöä siinä miten kaukaa tuota pitäisi suihkutella mutta toimii kumminkin.

   Poista
 4. Minusta nää on kauniit. Tykkään!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!