maanantai 3. marraskuuta 2014

Minttuinen ranskis

Inspiraatio tähän lakkaukseen löytyi facebookin kynsikoristelut-ryhmästä. Seinällä tuli vastaan  ihana vinoranskis joka oli koristeltu Better Not Waste-glitterkaunokaisella, ja ranskiksen tein minäkin. Ihan en silti suoraan kopioimaan lähtenyt.. :DTuijottelukynnet! Raikkaan mintunsävyisen lakan päällä bnw on kyllä ihan täydellinen. Näin mieluisia ei hetkeen ole ollutkaan. Pikkurillissä huomasin seche viten vetäneen vähän lakkoja mukanaan, taisi jäädä kärjen lakkaaminen kunnolla väliin tuossa kohdassa.. Sipaisin pikkuhiukkasen lakkaa lisää kärkeen vielä kuvien oton jälkeen, ongelma hoidettu. :) (en vain jaksanut alkaa uusia kuvia ottamaan ja muokkaamaan.. koska oon laiska ja kiirekin on vielä, ei mulla ois oikeesti aikaa edes kirjottaa tätä postausta. :D )


Käytössä Lumene CC Nail Concealer, Rimmel Peppermint sekä Dollish Polish Better Not Waste. Tuo lumene on kyllä hyvä pohja ranskiksille, ja yksinäänkin oikein kaunis ja luonnollinen. Olisi voinut senkin kuvata yksinään, mutta koska lakkasin kynsiäni jälleen kahden aikaan yöllä niin jäi kuvaamatta, kun kamera ei ollut just silloin vieressä.. Olisin kuitenkin sitä laukusta kaivaessa tuhonnut lakkaukset. 
Rimmeliä hain kaupoista iät ja ajat kissojen ja koirien kanssa, onneksi sitä sattui Mi Nailsilta saamaan ja olenkin tyytyväinen että tuli hankittua, on se nätti :)
Ja bnw, ylisöpö uniikki herkullinen glitter! <3 

Nyt kyllä kelpaa, ei ihan heti ala harmittamaan ettei ehdi lakkailemaan.. :D


12 kommenttia:

 1. Tässä ei auta muutakun ihmetellä, miksi mä en ole muka tarvinnut Better Not Wastea. HUOH minä! Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaa-a, aika ihmeellistä, tän tarvii kaikki! Ihanin glitterlakka mitä mulla on <3

   Poista
 2. Nää on upeat! <3
  Ps: Määki ostin Peppermintin MiNailsilta, sitä kauan himoitsin... :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo bnw vaan sopii täydellisesti peppermintin kaveriksi! überihanat kynnet D: <3

  VastaaPoista

Saa kommentoida!