keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pieni decalpettymys

Pitkästä aikaa ehdin kynsiä taas lakkaamaan. Pieni lyhennysoperaatiokin tuli tässä välissä tehtyä.
Tilasin muutama viikko sitten vähän kivaa pikkusälää born pretty storesta, maanantaina ne vihdoin tuli. Noita neonglitterpyörylöitä olin himoinnut pidemmän aikaa, kaveriksi löytyi kivan näköisiä siirtokuvia ja vähän muuta ei-kynsiaiheista krääsää. Loppujen lopuksi nuo glitterit eivät tähän lakkaukseen päätyneet, mutta kun en ottanut pelkästä siirtokuva-arkista kuvaa..


Alusta alkaen oli kyllä epäilykset noiden siirtokuvien suhteen. Olin aikaa sitten päättänyt että haluan nämä tummanruskealle pohjalle. No eihän nämä noin kirkkaina pysyneet, näistä kuultaa läpi niin paljon ettei ole neoneista tietoakaan.. Jostain syystä siniset jäi kyllä melko kirkkaiksi mutta nuo muut.. Plääh. Tuon takia en glittereitä tähän ottanut. Muuten näiden siirtokuvien laatu on ihan ok, irtosi taustapaperista nopeasti ja pysyi ehjänä ja suorana. Kynnellä liikuttelu ei välttämättä onnistu eli kohdistusta vaatii. Loppuarkki taitaa tulla käytettyä valkoisella pohjalla.


Värien katoamisesta huolimatta näistä tuli ihan kivat! Värilakka on OPI Suzi loves cowboys, yksi uusimmista kynsikoristekirppisostoksista.


Tässä muutama uusi lakka mihin tosiaan tuli taas törsättyä: Maybelline Color show Crystallize Nearly Black, OPI Suzi Loves Cowboys, OPI Pure, KBShimmer Every Nook & Cranberry, sekä I<3NP Very Ornamental.

Jos jollakulla on havaintoa neonvärisistä siirtokuvista jotka ei menetä väriään tummalla pohjalla niin kertokaa ihmeessä. Mielellään ilman valkoisia reunuksia..

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja nätit kynnet kaikesta huolimatta vaikka värit ei pysyneet

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mäkin nyt jo tykkään :D Oli vaan niin voimakas visio neonkukista ruskealla pohjalla niin harmitti hiukan aluksi. :)

   Poista
 3. Noista tuli silti hienot, vähän syksyisemmät :) Varmaan valkoisella/vaalealla pohjalla pysyisivät neonina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, kyllä loput tosta arkista tulee vaalean päällä käytettyä varmaankin.. :)

   Poista
 4. Ihan kauniithan niistä silti tuli! Ainakin ensi kerralla tiedät yhdistää vaaleaan pohjaan :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!