tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukuista hulinaa

Kiirettä pitelee! Tämä joulukuu on aina yhtä hulinaa tässä taloudessa. Nyt kahden lapsen kanssa vielä tavallista enemmän ja kun nuo tuosta kasvaa niin hulina vaan yltyy.. :D Eipä tule tylsää. :)

Viikonloppuna oltiin vanhempieni luona käymässä, ja vieraitakin kävi. Ala-astekaveri miehensä ja kahden lapsensa kanssa, ja veljeni tyttärensä kanssa. Siinä riittikin metakkaa kun talossa oli pian kaksi- kolme- ja neljävuotiaat tytöt ja kaksi vauvaa.. :D Veli oli myös yötä porukoilla, saivatpa serkukset leikkiä ihan kunnolla. :)

Yli viikko siitä kun viimeksi ehti kynnet lakata, pientä helpotusta lakkauskaipuuseen sentään toi se että pääsin pitkästä aikaa lakkaamaan jonkun muun kynnet. Tuo lapsuudenkaveri pääsi/joutui lakattavaksi. Kuva nyt ei ole kummoinen.. Rimmelin Peppermint sekä Golden Rose Jolly Jewels kulta-hopeaglitter, en nyt numeroa muista. Nuo strassit olisi ehkä voinut jättää väliin.. Mutta kaveri vaikutti melko tyytyväiseltä. :)


Ja ennen joulua kiirehän ei helpota.. tytär täyttää ensi viikolla kolme vuotta, eli luvassa on leipomista ja siivoilua, ja joululahjojakin pitäisi vähän ostaa ja paketoida.. huhhuh! :D Ja kaiken lisäksi nuorimmaisella on ikävä nuha ja itselläkin joku epämääräinen  flunssa, lähinnä kurkkua aristaa. 

Tänään olisi kaikesta huolimatta kunnianhimoinen tavoite poistaa vanhat lakat. Eilen ehdin jo lyhentämään kynnet.. :D Jos huomenna ehtisi aluslakan sutimaan kynsille..? :D

6 kommenttia:

Saa kommentoida!