keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Yllätys!

Lakka siis. Polish me silly suprise me on ehdottomasti uudenvuoden kynsiin sopiva lakka. Sen seitsemänkymmentä erilaista glitteriä, ihania ympyröitä jotka kimaltavat monen monessa sävyssä. Omalla kohdalla tämmöinen glitterpommi on ehdottomasti ainoastaan erityistilaisuuksiin, vaikka onkin todella kaunis. Näin kirjaviin kynsiin täytyy olla syy. Toisekseen omasta mielestäni tämä lakka on luotu mustan päälle, eikä se ole ihan omin värini.


Todellinen värien ilotulitus! Noiden isoimpien glitterien onkiminen oli tottakai oma hommansa vaikka ylösalaisin pulloa pitelinkin välillä.. Aika reippaat määrät tuli glitteriä kynsille mutta käytetään nyt kunnolla kun kerran käytetään! Onhan tämä jo laatikossa odotellutkin vuoroaan.


Näiden alla on muuten diy-peel-off. Erikeeper-vesisekoitusta siis. Jännä nähdä miten toimii. Tämä oli ensimmäinen kerta kun testaan niin vähän se seoksen paksuus mietityttää menikö oikein, samoin kuin tuliko kynsille sopiva kerros. Sekoittelin liimaa pienessä muovikupissa, ja sekoittelin tyhjästä lakkapullosta otetulla ja puhdistetulla sudilla. Muuten hyvä siltä kannalta että sai helposti sekoitettua tasaiseksi ja lisättyä liimaa tai vettä, mutta kynsiä tällä maalatessa laskin vanhasta muistista sudista irti kun se oli siinä liimakupissa.. Siellä se sitten oli koko suti. :D Eikä vain kerran. Vähän oli liimaa ympäri näppejä muuallakin sitten mutta kyllä tämä projekti loppupeleissä onnistui. Nyt tosiaan jännitetään sitä lakkojen poistoa, lähteekö ilman taistelua..

China Glaze Liquid Leather, Polish me silly Suprise me.

Hyvää uutta vuotta!

16 kommenttia:

 1. Ihana glitteripläjäys ja inolla ootan kokemuksia tuosta peel-offista :)

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo kyllä aika ihana pommi :D Innolla odotan minäkin.. :D

   Poista
 2. Ihan tajuttoman upea surprise me! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Surprise me! :) <3 Kerropa sitten, miten DIY peel off toimi, ajattelin itsekin lähiaikoina testata samaa meinaan :) Ihanaa uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin olen ajatellu että pitää postata. :) Glitterit on ihania mutta kun se poisto.. Tulee varmaan useemmin käytettyä jos tämä oma sekoitus toimii niin että pysyy kynsillä mutta lähtee sit ku minä haluan. :)

   Poista
 4. Nätit kynnet :) Ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Ooh, mikä ihana glitterpläjäys! :)

  VastaaPoista
 6. Sopii tosi hyvin mustan päälle (:

  VastaaPoista

Saa kommentoida!