lauantai 13. joulukuuta 2014

Kisakynnet taas

Ehdin viime hetkillä osallistumaan taas yhteen lakkauskisaan! Eilen silmät ristissä olin uhkarohkea ja lähdin kokeilemaan onko tähtien asento suotuisa leimauksille. Kyllä! No, taitoni tuntien, ei täydellistä, mutta tarpeeksi hyvä kerrankin. 

Pohjalla oli ollut jo pari päivää yksinään The Joululakka, China Glaze Ruby Pumps. Upea tapaus mutta kuluu  harmittavan nopeasti, hiukan piti kärkiä paikkailla. Ja tämänkin päivän aikana on tullut kärkikulumaa taas vähän lisää..

 Koristelin tosiaan valkoisilla leimoilla, pueenin laatta 73, lakka on joku miniminileimauslakka jonka voitin arvonnasta joskus, mutta en kyllä muista mistä oli alunperin palkintoon päätynyt.. :D Harmi, kun näyttäisi olevan sangen toimiva. Leimojen kaveriksi pari glitteriä OPI I Snow You Love Me-pullosta, joka myös näyttää vajuvan uhkaavasti. Entä jos se loppuu?


Kyllä, olisi voinut rasvata kädet ennen kuvaamista. Ärsyttävää, tuntuu että aina silloin harvoin kun leimaan, niin koristelu onnistuu paremmin oikeaan käteen, ja silloinhan ei kuvaamisesta tule mitään. 

Käykääpä antamassa äänenne mielestänne kauneimmille kynsille, palkinto myös äänestäjille luvassa. Omat kyntenihän kisaavat numerolla 4, ihan vaan tiedoksi.. :D Aikaa äänestää 17.12 puoleenpäivään asti. :)

4 kommenttia:

Saa kommentoida!