torstai 18. joulukuuta 2014

Pinkkiä!

Tähän väliin hiukan vähemmän jouluinen lakkaus! 


Esikoisellani on viikonloppuna synttärit, ja tottakai kynnet pitää lakata asiankuuluvasti. (Nyt vaan sormet ristissä että kynnet kestää sinne asti.) Eli pinkkiä. Yksinkertainen on jälleen kaunista, ja koristelin vain nimettömän, muut kynnet yksivärisiä.

Kynsillä siis ihanainen OPI Girls Love Ponies sekä Gina Tricot White. Nimettömät koristeltu siirtokuvilla ja irtoglittereillä. Koristeet olen ostanut born pretty storesta. Viimeksi siirtokuvat eivät olleet ihan niin toimiva ratkaisu mutta valkoisella pohjalla, nam! Ja kun pinkki siirtokuva myös pysyi pinkkinä, niin glitterit kävivät vallan mainiosti niiden viereen. Noukin purnukasta pinkihtäviä sävyjä, pientä näpertämistähän se vaati mutta lopputuloksesta tuli mielestäni ihan sievä. :)


Muutakin näperrystä on tullut nyt harrastettua, toisenkin valokuvakehyksen koristelin, tällä kertaa helmenpuolikkailla. Sain mukavasti reilun puolet hyrrästä tyhjäksi, ja sen seurauksena itse kuivaamani lemmikinkukatkin pääsivät pois paperiarkkien välistä. Eiköhän puolisen vuotta ole tarpeeksi pitkä aika kukille kuivua.. :D Tavoite olisi saada niitä myös kynsille niitä ennen kuin uudet kukkii.. :D


Toinen näperrys liittyykin synttärijuhliin, kakkuun tein itse koristeen marsipaanista, Hello Kittyn! Lienee melko yleistä että kolmevuotias tykkää tämmöisestä hahmosta. Itsehän en voinut aiemmin sietää koko hahmoa mutta näköjään sillekin siedättynyt.. Kirppiksiltä on löytynyt enemmänkin Hello Kitty-tavaraa tytölle, vaatteita tottakai, sekä pari pehmoa, koristetyyny ja -peitto, kello, pari kuvaa seinälle.. Ja ihan vapaaehtoisesti olen ostanut ilman että tyttö niitä on edes ollut kirppiskierroksilla pyytämässä.. :D Ei se ehkä niin kamala olekaan. Kynsille en kyllä vielä ole tuota otusta huolinut.


Eikö oo aika söpö? Vähän nyt ehkä parantamisen varaakin olisi, ääriviivoissa ja näin mutta uskon päivänsankarin kelpuuttavan tämän. Ilman ääriviivojakin ehkä olisi toiminut ja olisi saattanut olla siistimpi, mutta kun tämä menee suoraan kerman päälle niin erottuupa paremmin. Nuo mekon kolot mitkä kuvassa erottuu on kukanmuotoisita kakunkoristekuvioista, mitä nyt ovatkaan.. Mutta hoksasin että nehän varmaan sulaa ja päästää väriä jääkaapissa. Mekko saanee kukkakuvionsa sitten kun kakku koristellaan. :) Kaveriksi vähän isompia kukkia, saa nähdä mahtuvatko kakkuun ollenkaan, ehkä pitää pistää hiukan päällekkäin. Kissa itsekin melko iso, piirsin leivinpaperiin mallin puuhakirjan kannen avulla. Kivaa näperrystä tämäkin. :)

8 kommenttia:

Saa kommentoida!