torstai 1. tammikuuta 2015

diy-peel-off

Uudenvuoden kynsien elinikä oli aiottua lyhyempi, ei siksi että itse sekoiteltu peel-off olisi itsekseen lähtenyt kävelemään, vaan koska kuorimaveitsi päätti käsitellä kynsiäni porkkanoiden sijaan. Sählä mikä sählä. Onneksi ei kynteen asti veistellyt mutta aika suikale lähti lakkaa kävelemään..


Tein peel-offin tuollaiseen pieneen muovikuppiin, muuten oli näppärä mutta suti ui tuolla pari kertaa.. Pieni sotku :D
No, kokeilu meni vähän niin ja näin. Epäilen sekoituksessa olleen hiukan liikaa vettä, tai ehkä olisi pitänyt sutia sitä toinenkin kerros. Tulos oli aika vaihteleva.
Osalta kynsistä lakat lähti ihan nätisti, osa sitten taas oli aika nyppimistä...


Kahden kynnen lakat omissa kasoissaan antaa pientä osviittaa.. Pitää vielä hienosäätää sekoitusta ja kerroksen paksuutta, jos saisi vähän helpommin poistettua.Lakat kyllä lähti loppujen lopuksi, reunoja hiukan piti pyyhkäistä poistoaineella toki mutta hiukan taisi kynnet kärsiä.. mukana on lähtenyt myös oman kynnen pintaa kuten näkyy. Toki ne kynnet joilta lakka irtosi hyvin kärsivät vähemmän. Pitää uudestaan yrittää, mutta jos ei tuosta helpotu niin taidan pysyä foliomuhittelijana glitterlakkojen kanssa, helpompi ja nopeampi homma.. :D Oljyä ja rasvaa tulee joka tapauksessa käytettyä.

No, uusi yritys vielä ainakin kerran, jos se oikea sekoitussuhde löytyisi.

Mahtaako jollakulla olla hyviä vinkkejä oman peel-offin tekoon?

8 kommenttia:

 1. Mulla toimii aikalailla vaihtelevasti ihan oikeakin peel off.. Riippuu aina siitä miten Se on kynnelle levitetty, kuinka paksusti ja kuinka jaksettu kuivatella..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitten en ainakaan tuhlaa rahojani "oikeaan" peel offiin.. :D Kokeilut siis jatkukoon :D

   Poista
 2. Paremmin tuo näytti toimivan kun liian ohut kerros oikealla :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon tehny kynsilakkapulloon kans tuommosen oman peel offin ja nyt uudeksivuodeksi laitoin taasen kaikkiin kynsiin sitä. Mulla se on aika vetistä ja laitoin neljä paksua kerrosta kun ei ollu mihinkää kiire. Ja on vieläki kynsillä, ettei oo lähteny mihinkään. Ku laittaa parit kerrokset, nii lähtee paljo paremmin ku yhellä kerroksella ainaski mulla. :) Ja joskus se toimii hyvin ja joskus huonommin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä, pitääpä koettaa runsaskätistä annostelua ensi kerralla. :)

   Poista
 4. Mä tuuppasin erikeepperiä suoraan tyhjään kynsilakkapulloon ja sudin sitä kynsille laimentelematta. Ihan yhtä hyvin toimii kuin kaupan peel off :). Jos tuota sattuu laittamaan jonkun muun kuin glitterin alle niin lakka saattaa rypistyä mutta glittereillehän tämä on tarkoitettukin. Geelikynsillä efekti oli aika jännä, kun värilakka meni aivan totaalisen ryppyyn niin, että se oli jo suorastaan hienoa. Kuin 3D-vuoristomaisema kynsillä :). Ehkä en siis laita erikeepperiä jatkossa geelin päälle :). Joskus tämä toimi luonnonkynnellä niin "hyvin", että huomasin kaupassa yhden kynnen tippuneen matkalla ja löysin sen myöhemmin laukunpohjalta kokonaisena :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no pitääpä testailla sitten liimaa ihan sellaisenaan :D

   Poista

Saa kommentoida!