perjantai 30. tammikuuta 2015

Muutamat ostokset


Jokusia ostoksia tehty taas, facebookissa olen muutaman kuvan näistä jakanutkin mutta pistetääs nyt tähänkin. 


Parista eri paikasta tuli pari päivää sitten paketit, maltilliset neljä uutta indietä.. Joukkohysterian huumassa tilasin F.U.N Lacquerilta kaksi lakkaa, Royal Chapel ja Million Dollar Dream. Black Cat Lacquer Heart & Soul Sekä Emily de Molly The Unloved tulivat Mei Mei's Signatures-kaupasta.
Pari näistä onkin jo päässyt kynsille. :)


Nufun flakiet ihan kotimaan ostoksia. NFU 39, NFU 44 ja NFU 46.


Tätä olen himoinnu iät ja ajat! Nyt kun oli joitain joulutuotteita alessa niin raaski tilatakin, kun yhdestä ei viitsisi postimaksuja maksaa.. Tämän käyttäminen loppuun taitaa kestää hetken. Ja seuraavan kerran kun tätä tarvii niin vois ehkä senkin muistaa että asuuhan mulla veli Helsingissä.. Hyvä kun iät ja ajat oli  ootellu että joku joka ois tulossa käymään meillä vois käydä Lushilla mun puolesta. Hyvä minä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Tai kynsinauhat ainaki.


Loput onkin Bornprettystoresta ostettuja. Voitin pienen lahjakortin niin tilailin vähän sitä sun tätä. Näiden leimauslakkojen kanssa tuli myös pieni stamper ja scraper. Huvittavaa vähän, kun settinä tilasin, niiden olisi pitänyt kaikkien olla samanlaisia ku noi kaksi ekaa.. punaisessa ei lue mitään missään ja vähän näyttää että se olisi hiukan pienempi kuin nuo kaksi.. Valkoinen on tosin isompi. No, värit nyt sentään oikein.. :D Saa nähdä miten toimii. 


Yksi uusi laatta, nuo viivakuviot ja kukat on kivoja. :)


Ja pari arkkia siirtokuvia, kulta ja hopea.
Näiden lisäksi tuli tilattua kotelo leimauslaatoille, ihan näppärä. Alkoi tosiaan tuntumaan että noita laattoja on joka paikassa, en tiedä miten kun taitaa ne leimauskerrat olla sormin laskettavissa..

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Ihmeellinen tuo BPS:n leimalakkasetti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) No on joo! Muutamat leimaukset pitäs vielä niillä testiin tulleilla laatoilla tehdä, ja meinasin näitä ootellessani et varmaan niille kelpaa linkitykset myös semmoseen krääsään mitä ite oon ostellu, siinä samalla. Vähän vaan epäilyttää pistää linkkiä pakettiin jonka tilaamalla tulee mitä sattuu :D Tuo valkonen on sentään semmonen mitä on yksittäin mut nuo muut.. :D No mut jos toimivat niin eipä sillä niin väliä ole.

      Poista

Saa kommentoida!