perjantai 2. tammikuuta 2015

Dupe Fairy Dustille?

Joulukuun puolenvälin paikkeilla siskoni oli Lahden Kärkkäisellä shoppailemassa, ja minähän halusin osingoille.. :D Tämä lakka näytti tutulta..?


Varsinainen holoharakka. Essencen I <3 Magic muistuttaa erehdyttävästi China Glazen Fairy Dustia. Kyllähän sen näki jo pullosta kun sen käskin tuomaan mutta todetaanpa ero tai sen puute kynsilläkin. Onkohan chinassa joku kellertävä vivahde vai kuvittelenkohan..


Hiukan hohdetta jo pohjalle, helmiäishohtoinen Golden Rose Rich Color 01.  (Kiva kun pullo väittää olevansa one coat-lakka, olisi näköjään tarvinnut kolme, kaksi ei näemmä riittänyt.) Joku muu väri kuin valkoinen olisi ehkä ollut selvempi tämmöisen vertailun alle mutta kun halusin valkeat kynnet. :D Ja joku muu valkoinen kuin Gina Tricot vaihteeksi. 


Näkyykö eroa?Aika vähän jos ollenkaan. Sitä en osaa sanoa olisiko auringossa kuvattuna vähän enemmän eri näköistä.


Etu- ja keskisormessa china, muissa essence, yksi kerros. Essence on ehkä pikkuhiukkasen tiheämpi mutta saattaa se johtua sudistakin. Eiköhän näitä holotoppereita ole samanlaisia vaikka kuinka monta muutakin, mutta jos sattuu keijupölyä kaipailemaan, ja sattuu asumaan tai liikkumaan näiden muutaman halpa-hallin, kärkkäisen tai veljekset keskimmäisen lähettyvillä joista tätä merkkiä tällä hetkellä löytyy niin kannattaa hankkia ennemmin essence. Halpa, leveämpi suti ja muutenkin laadukas. Ja eiköhän noita paikkoja mistä essenceä saa ala tulla vähitellen lisääkin. :)

Koristeeksi suunnittelin ensin sinisiä ja kirkkaita kukkastrasseja joita sain ison hyrrällisen joululahjaringissä, mutta silmiin osuikin itse kuivaamani lemmikinkukat. Jo oli aikakin koristella kynnet niillä.Ja siinä vielä kaikki lakat yhdessä. 


10 kommenttia:

 1. Huomasin aivan saman dupepariskunnan tällä viikolla. Tikulla nuo eivät eroa millään lailla. Pullossa China tosiaan näyttää hieman kellertävämmältä mutta tikulla sitä ei näe millään. Ja holoa saattaa munkin mielestä olla himpan verran tiheämmässä Essencen versiossa. Tämä dupe ei harmita lainkaan :)

  VastaaPoista
 2. Upea lakkaus kyllä! IHania nuo kukat.

  VastaaPoista
 3. Ihania noi kukkaset, näyttää ihan maalatuilta :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole eroa omiin silmiini. Upeat noi kukat lakkauksessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin kaksi marjaa ovat :)
   On, pitää muistaa kuivata ensi kesänäkin, onneksi kasvavat omassa pihassa :D

   Poista
 5. Ei noista kyllä huomaa mitään eroa. Ihania kukkia :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!