maanantai 19. tammikuuta 2015

Leopardit

Kiitos postin, maksikirje poistuu ja lakkoja käyty läpi.. Ehdokkaat uusiin koteihin kirppis-välilehdellä.

No mutta kynsiin.
Tämä on taas kerran näitä pitäisi-käyttää-useammin-tekniikoita. Eli leopardikynnet. Tulee vissiin kerran vuodessa tehtyä.. :D


Viime Mi Nails-käynnillä lähti matkaan yksi DaLe, se piti saada nyt kynsille. Pienen googlettelun jälkeen aloin suunnittelemaan leopardikynsiä. 


Yksi kynsistä meni kyllä kokonaan uusiksi, alkuperäinen ajatus oli asetella kultaisia niittejäkin yhteen kynteen mutta ei se sitten näyttänytkään niin hyvältä kuin inspiraatiokuvassa. Mallissa ruskea lakka oli tosin creme, ja leopardiakin vain yhdellä kynnellä. 


Eiköhän tässä lakkauksessa ole ihan tarpeeksi meneillään, kuvio kun ei varsinaisesti ole hillityimmästä päästä ja yksivärisetkin kynnet säihkyvät kuin viimeistä päivää. 


Kuviointi tehty pienellä dottingtoolilla ja hammastikulla. Yllättävän hyvin onnistui vaikka tosiaan harvemmin tulee tehtyä..


Aika herkullinen holo! Tässä lakassa on sekin hyvä puoli että tämä säihkyy kauniisti ihan sisävalaistuksessakin, kaunis vaikkei auringossa pääsisikään ihastelemaan. Koostumuskin on vallan mainio.


Dance Legend New Promise, OPI Love.Angel.Music.Baby ja Lumene CC Nail Concealer

12 kommenttia:

Saa kommentoida!