maanantai 5. tammikuuta 2015

Colour Alike

Päivänä eräänä kävi taas kerran niin että lueskelin blogeja ja yhtäkkiä löysin itseni tilaamasta kynsilakkaa. Miten tässä näin kävi?

Onneksi nämä lakat olivat melko edullisia.


Jostain syystä olen nyt viehättynyt ruskeisiin lakkoihin, joten vähän niinkuin vahingossa Color Club Nothing but truffle hyppäsi ostoskoriin. Mutta varsinainen syy lakkojen tilaukseen oli tämä Colour Alike-merkkinen kaksikko. Tai no noita olisi voinut ostaa vaikka kuinka monta muutakin mutta kohtuus kaikessa. Minttu holo oli pakko saada! Ettei ihan yksinäiseksi tämä söpöläinen jäisi, niin joku punasävyinen vielä.. (Niinkuin noita ei olisi jo ihan tarpeeksi ennestään..? :D )  


Olisipa näillä vielä nimet. Mintun numero on 513, punainen 503.
Herkullisia! Ensin kuitenkin tämä punainen pääsi kynsille. Vielä ihan koristelematta, saa nähdä raaskiiko tuohon mitään edes lisätä.. :)


Aurinkokin sattuu paistelemaan niin sai ulkonakin kuvattua. Eipä se kovin kirkkaana paista joten uskoisin että tästä lakasta saa irti enemmänkin myöhemmin tänä vuonna.. Mutta kaunis tämä on, yhtä kaikki!


Sisätiloissa kuvattuja pari, ihan on eri näköinen. Ihana sävy. :)


Lakka oli oikein hyvälaatuinen ja peittävä, ei valunut tai ollut liian paksua. Oikeastaan ainoa miinus tulee sudista joka on omaan makuuni liian kapea. En siis saanut täysin tasaista rajaa lakkaukselle.. Näin tumman ja pigmenttisen lakan kanssa en ala lakkauksen rajoja mielelläni siistimään enempää kuin on pakko, poistoaine kuitenkin lähtee levittämään väriä kynsinauhoille ja siinä sitä hommaa sitten onkin. Onneksi tosiaan tämä ei sinne itsekseen lähtenyt valumaan. :)

Lakkaa on pullossa 8 ml ja hintaa pullolla 5 euroa.. (Naiskauneus-verkkokaupasta ostettu)  Eli hinta-laatusuhde on oikein hyvä. Jos tuo minttukin on yhtä hyvä lakattava niin varmaan jossain vaiheessa tulee ostettua muitakin sävyjä. :)

9 kommenttia:

Saa kommentoida!