keskiviikko 18. helmikuuta 2015

ablecs15 - shades of grey

Ablecs15-haasteen toinen viikko! Itse en välitä elokuvasta tai kirjoista joihin tämä aihe viittaa, kirjoja olen selannut sen verran että ei, en tuhlaa aikaani niihin yhtään enempää. Suhtaudun täysin samoin Twilight-kirjasarjaan ja elokuviin. Ja kun otetaan vielä se huomioon, että shades of grey on saanut alkunsa kyseisen omasta mielestäni huonon kirjasarjan eroottisesta fanifiktiosta niin ei siitä voi seurata mitään hyvää. Jotkut tykkää, selvästikin, ei siinä mitään mutta muhun ei kyllä uppoa.

Kynnet toki siitä huolimatta tein, mutta näistä on turha piilomerkityksiä hakea. :D


Varsinaista harmaata löytyy itseltä aika vähän. Kädet on tällä hetkellä niin rutikuivat ettei paksummat tekstuuri- tai glitterlakat hirveästi houkuttele foliomuhittelun takia. Oman peel-offin sekoittelu liimastakaan ei nyt huvittanut, jos ei taaskaan toimisi ihan niinkuin pitäisi.. Harmaata cremeä ei ole lainkaan joten liukuvärjäys valikoitui tekniikaksi tällä kertaa, eli mustaa ja valkoista. 


Kaikki kynnet ensin valkoisella, peukalo, keskisormi ja nimetön liukuvärjätty kostealla meikkisienen palalla. Liukua pehmentämään sipaisu keijupölyä. Valkoisiin kynsiin ohut kerros tekstuuritopperia, sen verran hennosti ettei poisto vaadi foliota. Kokovalkoiset kynnet näyttivät sen verran tyhjältä vielä että lopuksi lisäsin vielä parit glitterit. Hologlitteri ja holotopperi tuovat mukavasti säihkettä muuten värittömiin kynsiin. Yllättävän kivat. :) Ja yllättävän helposti tuo musta siivoutui näpeistä..


Käytössä Gina Tricot White, China Glazet Liquid Leather sekä Fairy Dust, Dance Legend Top Sahara, ja OPI I Snow You Love Me


Seuraavaksi pitää varmaan miettiä mitä pistää lauantaina päälle, niin saa haastekynsistä miittikynnet. Siis hyvällä tuurilla. Kyllähän sen nyt tietää että jos lapset tulee kipeäksi niin itsekin tulee.. Esikoinen on ollut kuumeessa lauantaista asti, kesti sen verran kauan ja oli korkealla lämpö että lääkärireissu paljasti korvatulehduksen iskeneen. Antibioottikuurilla siitä selviää. Olinkin jo kauhuissani että mikä pöpö tuo on, kun noin korkean kuumeen nostaa, sillä yleensä olen kaksi kertaa kipeämpi kuin lapset. (Enhän mä mitään korvatulehdusta ollut edes ajatellut syyksi, kun kertaakaan ei ennen ole mokomaa lapsilla ollut, onneksi) Perusflunssa siis itseen iskenyt, kurkku ollut kipeänä ja muutekin hutera olo.. Mutta sen verran alkuviikosta itselle tuli että onneksi on toivoa olla elävien kirjoissa perjantaihin mennessä. Ja pääsee miittiin lauantaina muiden kynsihörhöjen kera. (koputtaa puuta sormet ja varpaat ja silmät ristissä)

Nyt tämä painuu sohvalle löhöämään ja juomaan teetä. Toivottavasti telkkarista tulee jotain muuta kuin seikkailija doraa, kyseisen lastenohjelman tunnari on soinut päässä koko aamun..  

12 kommenttia:

Saa kommentoida!