lauantai 14. helmikuuta 2015

ablecs15 - will you be my valentine?

Vastoin odotuksia, ensimmäinen ablecs-haasteviikko toteutettu kokonaan. Tähän toki vaikutti se, että esikoinen tuli kipeäksi eli eipä lähdetä tänä viikonloppuna mihinkään kotoa..  Eli hempeilykynnet tuli kuin tulikin tehtyä.

Arvoin tosin pitkän aikaa teenkö haastekynnet vai en, tilasin nimittäin Cesarsshopista vinon pinon leimauslaattoja, Harry Potter-teemalla. Eli kaikki 12. Hups. Pakkohan tämmöisen potterheadin on ne saada kaikki.
Päädyin tosiaan nyt haasteeseen, potterlaattojen kuviot ovat sen verran reippaan kokoisia että saa kynnet kasvaa hiukan ensin.


Pilkkuja pitkästä aikaa! Oli hiukan hakusessa vaihteeksi pilkkutikun käyttö mutta ihan hyvä tuli. Vaaleanpunainen ei kyllä tehnyt yhteistyötä tässä ihan niin hyvin kun olisi toivonut.


Peukaloissa pilkkusydämet, olisi ehkä kannattanut jättää yksiväriseksi tai pilkuttaa samalla lailla miten nuo pari muutakin. Ja ne vielä otti ja levisi ja päällyslakan alle jäi joku karva. :P


Käytössä OPI Girls Love Ponies, Seppälän Nails matt Day Dream ja Essence be berry now!

Seuraavalle viikolle olisi idea jo molempiin aiheisiin. Ehkä niistäkin tulee molemmat toteutettua.. :)


10 kommenttia:

 1. Suloiset kynnet ja ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä oikein söpöt kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Pinkeittä pilkuissa kyllä viihtyi :)

   Poista
 4. Miten nää on menny multa ihan ohi!? Eri söpöt! Odotan innolla sun tän viikon haastekynsiä ;) Ei mitään paineita... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos! <3
   Postaus oli seuraavista jo työn alla kun tätä kommentoit.. :D

   Poista

Saa kommentoida!