tiistai 24. helmikuuta 2015

ablecs15 - fruitylicious

Seuraavat haastekynnet uunista ulos. Ensimmäinen kolmannen viikon haasteista on fruitylicious, eli jotain hedelmäistä, mutta päätin ottaa sen verran vapauksia tässä kohtaa että hedelmien sijaan kynsiltä löytyy marjoja. Miittipussista tullut mustikanvärinen lakka toimi inspiraationa. Eli mustikoita!


Mustikat ovat kyllä kaikkea muuta kuin pyöreitä, mutta kyllä niistä taitaa selvän saada? Ja normaalilta katseluetäisyydeltä ihan söpöltä näyttävät. 


Mustikoiden alla hempeä vaaleanpunainen lakka joka tuli myös miitistä. Kaunis sävy, ja ihmettelen kyllä ettei tämän suuntaisia löytynyt ennestään. Kolmas kerros olisi ollut tarpeen. 


Mustikoihin vielä vähän lisää yksityiskohtia ja lehdet. Tuo vihreä oli kyllä kiva saada myös, niin vähän käytän kyseistä väriä ettei niitä ole kuin pari, hiekkalakka joka on kirkas ja vaalea, sekä holo joka ei peitä. Erittäin tervetullut siis koristelutarkoituksiin. Leimaisikohan vielä kaiken lisäksi, pitää kokeilla. 


Käytetyt lakat Pierre René Tender Rose, essence be berry now!, LCN Crazy Blueberry sekä saman merkin violetti ja vihreä magneettilakka, joilla on vain pitkät numerosarjat. 


Sopiiko marjat hedelmähaasteeseen? :D

16 kommenttia:

 1. Voi kuin söpöt mustikat! <3 Ja mun puolesta marjat sopii oikein hyvin haasteesee. ;D Syötäväähän seki on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Aattelin kans et ihan tarpeeks läheltä liippaa :D

   Poista
 2. Eihän ne mustikat aina ole täysin pyöreitä. Ihan sika hienot nämä sun kynnet :) mä tykkään!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat kynnet, mustikoita nams! Voisko näitä saada kokonaisen sarjan? Vadelmia, mansikoita, banaaneja, puolukoita, lakkoja... Joten tosi ihana idea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mä kyllä harkitsin kans vadelmaa mustikan kaveriksi, vähän yritin pilkkutikulla paperille josko onnistuis mut ei se oikein luonnistunu.. :D Hillakynnet ois kyllä varmaan kans kivat, pitää varmaan treenata :)

   Poista
 4. Onpa kiva idea ja toteutus!:) Ihan on näköisiä mustikoita!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!