sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

ablecs15 - abstract

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ablecs ja leimaushaaste samalla kertaa. Abstrakti on aika laaja käsite, kunhan ei esitä mitään niin homma on hanskassa. Jännä nähdä mitä Nena Sofia ja Katarooma keksii.


Tätä lähdin rakentamaan glitterpohjalta, oli ihan pakko täyttää yksi kynsi kultaholohexglittereillä, meinasi hiukan mennä silmät solmuun näitä asetellessa. Leimauslakaksi tietty kultainen. Muut värit aiheutti päänvaivaa mutta lopulta kynsille päätyi pinkkiä ja violettia.

Kyllähän tämä leimailutouhu alkaa luonnistumaan, pikkuhiljaa. Torstaina sain vihdoin tehtyä yhden näistä pitäisi-hankkia-ostoksista, ja täytyy sanoa että kyllä tuo puhdas asetoni jotain vaikuttaa. Tai sitten mä vaan uskoin siihen niin paljon että onnistuin ihan vahingossa. :D Otin tosin käyttöön myös miittipussista saadun MoYou Londonin löllöstamperin, joka pelitti ihan mallikelpoisesti parin tikuille tehdyn testin jälkeen. Korkkasin myös potter-laatat, joista löytyi tarpeeksi epämääräinen kuvio tähän teemaan. Ihan mukavasti toimi siis kaikki osaset, ja yllättävän ehjät leimat tuli.


OPIt Vant To Bite My Neck? ja Girls Love Ponies, bornprettystoren kultainen leimauslakka.


 Miitissä saadut kultaiset hexglitterit, leimat laatasta héhé 035.


10 kommenttia:

Saa kommentoida!