keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Bornprettystoren leimauslaatta testissä


Välillä muutakin kuin haastetta. Tai olisihan tämän voinut turkoosinakin tehdä mutta oli punainen olo vaihteeksi. :D Bornprettystoresta tuli jälleen muutama leimauslaatta testiin, tässä niistä ensimmäinen. Tätä laattaa olisin sinne miittiin kaivannut.. :D Olisi voinut ehkä kuvata ennen käyttöä, tai putsailla paremmin.. Jännästi tämän laatan kanssa en moyou londonin löllöleimasinta saanut toimimaan ollenkaan, meinasin hermostua kun ei noussut musta eikä valkoinen.. Minailsista ostamani löllö sitä vastoin pelitti mainiosti. Melko tahmea tapaus, lieneekö bornprettystoren laatan kuvio vähän matalampi.. No, toimiva stamperi löytyi, lienee pääasia. Ensimmäiseksi halusin testata tuota ruusukuviota. Kaipaisin sille hitusen lisää mittaa, muut laatan kuviot ovat reippaan kokoisia. 


Kohdistus vähän sinne päin mutta ihan söpöt nämä on. Muutama reikä jäi mutta hällä väliä.. :D


Käytössä OPI Coca Cola Red ja bornprettystoren valkoinen leimauslakka.
Aika häikäisevä tuo punainen, päivän verran viihdyin ihan yksivärisillä kynsillä.

Ja vielä alekoodi tavalliseen tapaan, koodilla KSAX31 10% alennus bornprettystoresta.


13 kommenttia:

  1. Nätit ja Coca-cola red on ihana, pitää kaivaa se taas kohta esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On kyllä pirtsakka punainen :D Oli pakko kauppareissulla käydä vertaamassa limutölkkiin.. :D

      Poista
  2. Hienot kynnet!
    Miten noi alennuskoodit toimiin tonne born pretty storelle? Tein äskön ensimmäisen tilaukseni ja kokeilin pariakin alekoodia käyttää niin ei hyväksyny niitä? Sinunkin sivulla olevaa kokeilin?
    Pitääkö sivuille mennä tuon koodi linkin kautta?
    Miten muuten yleensä toimitukset ja yleensäkkin pakettien tulot on menny tuosta firmasta? En oo koskaan aiemmin ulkomailta tilannu ni vähä jänskättää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Se ei taida lukea missään, mutta muistaakseni siinä on tilauksen minimisumma 10 dollaria että ne alekoodit toimii. Ei tarvitse mennä siis minkään linkin kautta.
      Nopein paketti mulle on tullu tuolta 2 viikossa, joku on vieny 2 kuukautta mutta siinä tais lähetyskin kyllä viivästyä kun oli kai jotain pyhiä siellä päässä. yleensä menny 4-6 viikkoa että tulevat.

      Poista
    2. tai oisko jopa 20 dollaria kun mulla oli hitusen alle niin ei hyväksyny. No anyway tilaus on tehty ja nyt sitten odotellaan.

      Poista
    3. kumma juttu, testasin paria koodia ja kyllä ne ainakin ostoskorissa ne hyväksyi.. pienemmälläkin summalla ku kympillä. tylsä juttu.

      Poista
  3. On kyllä nätit kynnet! Ja kivannäkönen tuo laatta. :)

    VastaaPoista
  4. Onpas kivannäköiset! Just passeli tuo valkoinen leimakuviointi; se saa eloa peruspunaiseen väriin. :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!