keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

ablecs15 - nature's wonders


Toinen bornprettystoresta saatu laatta testiin, BP-L001. Tässä on nätit isot kuviot, ja ainakin tämä käyttämäni toimi oikein hyvin. Oli kyllä hankala valita mitä ensin kokeilee, suurin osa kuvista tosi nättejä. 


Tässä lakkauksessa onkin paljon uutta. Minttuinen orly saatu miitistä, leimattu lakalla joka on odotellut käyttöön pääsyä joulusta asti, ja muihin kynsiin päässyt glitterihanuus hyppäsi kyytiin matkan varrelta kun oltiin perjantaina menossa anoppilaan. Tuo oli kimppatilauksessa tulossa, muttei ehtinyt miittiin.. Onneksi tie vei aika läheltä näinkin pian niin säästyi massiiviset postikulut.


Vähän olisi ehkä kaivannut tummempaa leimaa.. Nättejä lakkoja kyllä kaikki. Orly näytti ensimmäisellä kerroksella toivottomalta mutta yllättäen kaksi kerrosta riitti kun oli vielä leimat tulossa päälle.


Orly Jealous, much?, KBShimmer It's Razzical, Color Club Miss Bliss.

Oli kyllä toimiva laatta-lakka-stamperkombo, taisi olla ensimmäinen kerta sitä laatua että leimat nousee kynsille asti kokonaisina heti, ilman että mitään  tarvitsee ottaa uusiksi. Kuusi kertaa lakkaa laatalle, kuusi ehjää leimaa kynsillä. Jes! Stamper ostettu Minailsilta, suosittelen!
8 kommenttia:

 1. Ihanaa kimallusta <3 8)
  Mä en osaa päättää/keksi, mitä voisin tehdä tähän aiheeseen. Nyt tuli tämä aiheen laajuuden kanssa ongelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo tän kanssa olis itelläki ollu runsaudenpula, jos ei ois noita testilaattoja just tullu, aika laaja kategoria :D

   Poista
 2. Oih ku ihanat! Tuo glitteri on aika namss! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On se, ja näyttäis kestävänkin hyvin, just tässä mietin että poistan vaan leimakynnet ja jätän nuo seuraavaan lakkaukseen.. :)

   Poista

Saa kommentoida!