tiistai 24. maaliskuuta 2015

ablecs15 - my most used polish

Tämän viikon aiheista ensimmäinen, käytetyin lakkani, oli helppo. En toki alkanut laskemaan montako kertaa olen mitäkin lakkaa käyttänyt, vaan luotin siihen mitä ensin tuli mieleen. Oikeastaan aiheesta tuli mieleen kolme lakkaa, mutta koska nämä lakat sattuvat sopimaan yhteen vallan mainiosti niin käytin niitä kaikkia.


Rajasin kärjet ihan maalarinteipillä, töpöttelin meikkisienellä poikittaisen liukuvärin ja asettelin glitterit dottingtoolilla. Aioin ensin tehdä liu'usta kolmiosaisen, tumma-vaalea-tumma tai toisinpäin, mutta se ei oikein tahtonut luonnistua, sen verran sekaisin meni värit ettei melkein erottanut yhtään että siinä oli liukua ollenkaan.


Jälkimmäisissä kuvissakin kyllä värit sulautuvat toisiinsa aika tehokkaasti.. Mutta siinä vaiheessa kun olin saanut kynnet valmiiksi niin huomasin että liu'un näkymättömyyteen vaikuttikin työpisteen valaistus, esimerkiksi kylpyhuoneen lämpimässä valossa värit erottuivat toisistaan ihan hyvin. Eli ihan hyvin olisi ehkä kolmiosainenkin liuku onnistunut. Pitäisi ehkä ottaa toinen lamppu työpöydälle ihan varmuudeksi.


Joka tapauksessa, lakkaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin mieluinen, tuijottelukynnet tuli! :)


Lumene CC nail concealer, ja se ensin mieleen tullut kolmikko, essence be berry now!, OPI Girls Love Ponies sekä OPI I Snow You Love Me


12 kommenttia:

Saa kommentoida!