lauantai 21. maaliskuuta 2015

ablecs15 - I thought I'd never

... ajattelisi leimauksia kun kynsille pitää saada nopeasti jotain. Vähän kaukaa haettu tähän aiheeseen, mutta silti sopii, ja onhan tuota tultu harjoiteltua viime aikoina. Alkaa jopa onnistumaan sen verran kelvollisesti etten enää vältä leimausta kuin ruttoa.. :D Pieniä hankaluuksia silti oli tällä kertaa, leimoissa oli sen verran pinta-alaa että tuntuivat leviävän herkästi, tiedä häntä painoinko välillä liian kovaa vaikka koitin olla varovainen stamperin kanssa. Vai mikä lie oli ongelma.. Sama löllöstamper taas käytössä mihin olen ollut tyytyväinen, sillä on sirommat kuviot kyllä onnistuneet hyvin. No mutta harjoittelu jatkuu!


Eli noh, jos olisin täydellisiä leimoja tavoitellut niin tuskin olisi ollut varsinaisesti nopea.. 


Vähän ikävästi meni noin muuten tämän lakkauksen ajoitus, aioin kuvailla tietysti auringossa tätä holopommia mutta pilvinen päivä sattui päälle. Siinä samalla meni auringonpimennyskin sivu suun. Sen olisin halunnut nähdä, varsinkin kun revontulien tähyily unohtui.. (Viikon hyvä tuuri kävi siinä etten saanut tyttärellä ja miehellä ollutta vatsatautia, eikä poikakaan siihen sairastunut onneksi.)


Ehkä viikonloppuna olisi nyt parempi sää tälle. 


Tämän kimallus tosin näkyy hyvin ihan sisätiloissakin. Ihan hauska lakkaus tästä tuli, ehkä silti tuli liikaa peitettyä tuota glitteriä? Katsoo nyt jos saisi vielä aurinkoa näille.. :)


Sama laatta käytössä kuin edellisessä lakkauksessakin, BP-50, saatu testattavaksi bornprettystoresta. 


Alla F.U.N Lacquer Million Dollar Dream (holoversio) ja leimat bornprettystoren valkoisella leimauslakalla. 10 kommenttia:

Saa kommentoida!