sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Turun kynsimiitti 21.02.2015

Miitistä selviydytty raskaiden kantamusten ja ähkyn kanssa kotiin. Hurjan kiva reissu ja paljon oli porukkaa! Järjestäjät olivat kyllä nähneet vaivaa sponsoreita hankkiessa, saalis oli huikea! :) Vaan kyllä se seura oli parasta :) Kiitos järjestäjille, osallistujille ja sponsoreille, oli kyllä ihan loistava reissu :)

Aika kyllä hurahti nopeasti! Tutustumiskierrosta ja yleistä höpinää ensin, jonka jälkeen pengottiin kirppistelytavaroita. Omista kamppeista ei hirveästi lähtenyt, pari leimauslakkaa ostin itselleni. 


Tassupose, kirppistelyä, mystisiä lupaavan kokoisia pahvilaatikoita ja oma sponssiaarresaalis!
Kirppispuuhien jälkeen siirryttiin herkuttelemaan, nyyttäreillä mentiin ja kun ihmisiä on parikymmentä niin sitä syötävääkin löytyy.. :D


Herkkuja! Eikä tässä edes olleet kaikki. Leivonnaisia saatiin myös Turun Stockmannin Fazerilta , ja syötävää oli hurjan paljon, kaikkea ei mahtunut edes lautaselle kerralla... Siinä kyllä tuli hiukan täyteen.. :D

Ja hurja määrä sponssitavaraa, kaikki kuvattu suloisessa sekamelskassa. Luonnollisesti kuvista pois on jätetty Kauneudenkaupan alekoodi (joka lahjoitti myös muutaman tuotepussin arvontaa varten, eivät osuneet omalle kohdalle), alekoodi saatiin myös Delush Polishille. :)
Pretty Polishilta tuli muutama Models Own-kynsilakka, jotka myös osuivat muille arvonnoissa.
Myllyn Suomalainen Kirjakauppa sponsoroi tapaamiseen lahjapussit. :)


MoYou Londonilta kaikille leimauslaatat sekä stamper-scrapersetit. Tuo scraper on kyllä ihan liian söpö käytettäväksi! XL-leimauslaatat lahjoitti MiNails. Dermosililta tuli kaikille kynsilakat sekä kynsilakanpoistoainepurkit. (Tuollaista olenkin ajatellut testata!) Berner Oy:n sponsoroimista tuotteista itselleni tuli Mavalaa.


Cloetta lähetti karkkia ja suklaata. AetzNailzz sponsoroi Lumos-tuotteet, MiMaxilta saimme niitit, decalit ja pitsiä. Mereneidiltä tuli glitteriä ja alemmassa kuvassa  olevat kynsilakka ja viila, sekä tarroja ja kynsinauhaöljyä jotka omasta pussukasta vaihdoin muihin tuotteisiin. RiiminBeauty lahjoitti ison kasan LCN-merkkisiä lakkoja, osa magneettilakkoja joten yksi magneettikin löytyi. Sieltä myös tuo isompi glitterpurnukka, jonka varalle minulla on jo todella kunnianhimoisia suunnitelmia..! Oriflamelta mattalakka, valkoinen lakka, valkaisukynä sekä kuvasto.Paese- sekä Pierre René Topflex-tuotteet lahjoitti FaceHelsinki. KoneHelsinki lahjoitti myös lakkoja. Orlyt tarjosi MissLis, ja She Sells Seashells kynsivinyylit.


On kyllä nyt semmoinen materialismionnellisuus päällänsä että huhhuh.. :D Taitaa olla pieni homma tikuttamisessa, ja nämä sponssikamppeet kyllä joutuvat vielä hetken viettämään aikaa tuossa lahjakassissa. Pitää tehdä kynsitarvikelaatikostossa suursiious että saa kaiken taas mahtumaan. :D 
Jokunen näistä taitaa kyllä jäädä avaamatta odottelemaan pian lähestyviä blogini 2-vuotissynttäreitä, jotain kun löytyy jo ennestään ja omasta arvontavoittosäkistä tuli pari tuplakappaletta näitä mitä varsinaisessa sponssipussissa oli.. ;) 

Yhteenvetona sponsorit vielä:

Cloetta
Turun Stockmann Fazer
Myllyn Suomalainen Kirjakauppa

2 kommenttia:

  1. Ihana miitti teillä ja kaikkea kivaa testattavaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippua, Ja kyllä riittää tutkittavaa, pieni valinnanvaikeus.. :)

      Poista

Saa kommentoida!