keskiviikko 13. toukokuuta 2015

ablecs15 - animalistic

Kaipailin ja huutelin arvontavoittajaa viikon ja lähti uudestaan jakoon, voittaja on Milba! :)

Toinen Ninja-verkkokaupan sponssilakka testailtu, jestas että oli taas mahdoton kuvattava. Eli Sinful Colors Rise & Shine oli toinen testiin valitsemistani lakoista. Luonnossa vähän vihreämpi, mutta tämän lakan kohdalla en löytänyt paikkaa jossa väri tallentuisi kameralle oikein.. Kuten koristelluista kuvista näkee, useimmissa kuvat väittävät lakan olevan turkoosi. Pitäisi kai vaan lakata pinkkejä kynsiä, kun ne näyttävät yleensä siltä mitä ovat.. :D


Lakka itsessään on kyllä ihan mainio tapaus. Kynsillä kaksi kerrosta, sopivan paksuinen ja helppo lakata. Tässä on myös shimmeriä joka erottuu sievästi myös kynsillä.


Viime viikon haasteet jäivät nyt kokonaan välistä, tuntuu vähän ettei ole mitään ehtinyt taas tekemään. :D Töitä on tosiaan ollut, jääkiekko on jostain syystä vienyt hiukan huomiota ja nuorimmainen tekee hampaita jonka takia unensaanti ollut hiukan heikkoa ja katkonaista..


Haasteeseen pääsi taas leimaukset mukaan, kokokynnen elukoita löytyi neljästä bornprettystoren laatasta: BP58, BP59, BP60 sekä BP66. Kolme ensimmäistä testiin saatuja, viimeinen on itse ostettu.


Lintulaatasta kaksi eri kuvaa, muista pupuja, kissoja ja kaloja. Leimat China Glaze Poetic.


Ihan yllättävän kiva tämä kalaleima, vaikka tässä laatassa alkuun viehätti vain nuo köynnökset. :)
 Ja Bornprettystoren alekoodi:6 kommenttia:

Saa kommentoida!