torstai 7. toukokuuta 2015

Leimaushaaste - rakkaus

Leimaushaasteen toteutus hiukkasen venähti mutta nyt.. Aiheena äitienpäivän kunniaksi rakkaus. Testiin tulleessa bornprettystoren laatassa oli aiheeseen sopivat söpöt pikkulinnut. :)
Nena Sofia ja Katarooma ehti leimaamaan ensin :)


Pinkkiä tietty! Ja koko kynnen siirtokuvia, ja en muuten muista aiemmin käyttäneenikään tämmöisiä! (Tyylikkäästi multasäkkikasa taustalla :D )


Sain siirtokuvat laatutestaukseen Mi Nailsilta, ja alkukesästä tätä merkkiä todennäköisesti löytyy jo verkkokaupasta. :)
 Tosiaan vastaavista ei ole kokemusta, mutta ihan hyvin onnistui. Pysyi ehjänä sekä asetellessa että päällyslakkaa levittäessä, seche vite häivytti parit pienet rypyt olemattomiin. Nämä vaatii toki valkoisen lakan alle, mutta ohut kerros riittää. Kokoa näissä riittää pidemmillekin kynsille.


Arkista löytyy kymmenen kuvaa, joten pohjan kannattaa olla kunnolla kuiva että saa suoristettua mahdolliset rypyt hyvin. Mikäli siis tahtoo kuvat kaikkiin kynsiin, oma suunnitelma oli onneksi tämmöinen heti, itsehän onnistuin ruttaamaan yhden kuvan kun vedestä noukkiessa meni kaksinkerroin.. :D Aika sähläystä oli kyllä koko lakkaus muutekin, valkoisessa pohjassa lommo joka ei onneksi siirtokuvan alta näy, ja leimat kaikkea muuta kuin keskellä :D


Siirtokuviin sopiva sävy löytyi Foxy Paws-pullosta, Well, Holo Dolly! Kaunis ja hyvinkäyttäytyvä lakka, ja hintakaan ei ole kauhistus. (Vielä olisi Mi Nailsilla jokunen.) Toivottavasti pian tulee taas valikoimaa tarjolle.. Tykkään! Kaikki kolme lakkaa mitä tuli tältä merkiltä hankittua ovat kyllä olleet oikein hyviä :)


Heikosti kohdistetut leimat ylläolevasta Bornprettystoren laatasta. Ovat sentäs oikeinpäin että jotain positiivista edes :D Muuten kyllä hyvin toimi vaikkei itse taas oikein osannut :D Ois ne leimat oikeassa kohdassa toisessa kädessä vaan kun sen käden kuvaaminen on niin pirun hankalaa.. :D
---------

Loppuun vielä arvontamainos! Tai ennemminkin tietokisamainos, Saragalaxy viettää synttäreitä! :)
14 kommenttia:

Saa kommentoida!