lauantai 16. toukokuuta 2015

Bornprettystoren laattaswatchailua


No niin, viimeinen tämän testisatsin laatoista, vähän eri malliin kokeiltuna. Tätä testiin tullutta viisikkoa en valikoinut itse, ja yksi laatoista ei ole yhtään mun juttu.. :D Teksti nyt ehkä menisi mutta enimmät muut on kyllä aika karseita, nämä vampyyri- ja kauhujutut on viimeksi omalla kohdalla olleet in joskus 10-vuotiaana.. Ja sekin oli tyyliä Pikku Vampyyri-kirjat, muistaakohan niitä joku lukeneensa? :) 

Noita kiertoon lähteneisen lakkojen tikkuja löytyy kiva kasa, onpa niistäkin jotain hyötyä. Testasin siis kaikki kuvat laatasta BP-57, leimauslakka on myös bornprettystoresta.Enimmät kuvista toimivat ihan hyvin, näiden pyöreiden laattojen kohdalla laatu onkin ollut yleisesti ottaen ihan hyvä. Yksi kuvista kuitenkin aiheutti vaikeuksia, alla kolme parasta tulosta.. Niin iso yhtenäinen pinta-ala tuossa kuvassa, mihin siis lakkaa kuuluisi jäädä, että omalla tekniikalla ei kyllä oikein onnistunut... Lakka ei sitten jäänyt kuvaan vaikka joka suunnasta lähestyin skrapan kanssa. Oisko metallinen toimivampi tämmöisen kanssa? Ei hajuakaan. Kovin kauaa en jaksanut tapella.. :D


Ja alekoodi alla. Ja vielä hep, jos joku haluaa tämän leimauslaatan lunastaa niin eurolla posteineen lähtee :D


2 kommenttia:

  1. Harmi, että toi isoin kuva on niin vaikea leimata, se on meinaten just se makein. Näyttäisi upealta yhdessä kynnessä. :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!