sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ninja-verkkokauppa, Sinful Colors-kynsilakat ja alekoodi!

Paluu miittitunnelmiin! Ninja oli myös lupautunut sponsoriksi, mutta valitettavasti posti oli jonnekin hukannut paketin. Loppujen lopuksi paketti palautui lähettäjälle. Nyt on kuitenkin lakat hyppysissä, mukavasti kaikki saivat valita itselleen mieluisia sävyjä nyt jälkikäteen saaduilla koodeilla. Myös lukijoille löytyy oma koodi. :)


Itse valitsin kaksi cremelakkaa, nimiltään Rise & Shine sekä Dream On. Tikuttaessa vihreä lakka vaikutti olevan hiukan paksumpi ja peittävämpi.


Ensin pääsi kynsille Dream on. Nätti lakka, hiukan ehkä vetisen oloinen, mutta ihan hyvin peitti. Varmuudeksi lakkasin kolme kerrosta, joka ei kyllä kauaa kestänyt, kuivui nopeasti.


Hitusen mattainen ennen päällyslakkaa.. Ja tosi nätti sävy. Siinä testilakkoja valitessa yritin pysyä kaukana pinkeistä mutta tämmä ei ole kyllä kovin kaukana. :D


Ei kyllä ollenkaan huono. Suti on hiukan kapea omasta mielestä, mutta ihan hyvää jälkeä sillä sai aikaiseksi. Edullisia lakkoja, ja Ninjan verkkokaupassa yli 15 euron ostokset tulee ilman toimituskuluja. Toimitus oli nopea ja lakat hyvin pakattu.
Ja lukijoille verkkokauppaostoksia varten:
Koodilla DJ86T5YK saa 15% alennuksen Sinful Colors-kynsilakoista.

Koristelut leimaamalla, käytössä jälleen Bornprettystoren leimauslaatat. Toimiva tapaus jälleen, nyt käytössä tämmöinen kissimirrilaatta, BP-59. Tai onhan siitä pari peuranvasaa ja lammastakin.


Ihme lakka kuvata tämäkin, ihan eri värinen näissä alemmissa. Ensimmäiset siis lähempänä totuutta, mutta näissä leima erottuu vähän paremmin.

 Nimettömän leiman onnistuin jotenkin töhrimään päällyslakalla mutta muuten, kuvat nousivat nätisti.

 Mavalan gel finish-top coat on kyllä tosi kiiltävä tapaus, mutta aika paksua levitettävää.


Sinful Colors Dream on, leimoissa Color Club Miss Bliss
Ja Bps-alekoodi:
12 kommenttia:

 1. Kivat lakkaukset olet tehnyt :)

  Pitipä tilata pari noita Sinfuleja, kiitos koodista ;) Mulla oli muutama jo entisestään kaverin tuomina jenkeistä ja oon tykännyt kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Onpa nätin sävyinen tuo Dream on! Ja nuo leimatkin on tosi hyvin onnistuneet, oih <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita lakkoja ja ihana kisulaatta

  VastaaPoista
 4. äääh, mä oon ihan tässä kiireen keskellä unohta noi lakat! Pakko hoitaa tänään se asia.
  Ihanat kynnet muuten :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen lakka ♡ Kiva tietää, että Ninjalla on myös verkkokauppa :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!