maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ranskis ja ylläri

Sairastuvalta päivää. Täällä juhannus meni lähes kokonaan neljän seinän sisällä. Aattona kyllä käytiin ajelemassa ympäriinsä ihan muuten vaan mutta siihen tuo sitten jäikin.. Tytär oli hoidosta ilmeisesti napannut itselleen kunnon flunssapöpön ja lauantai menikin pienelle potilaalle mehua lämmittäen. Ja eilen olikin sama pöpö luonnollisesti käynyt minun itseni kimppuun. Aika tukossa ollaan siis..

Osittain tuosta syystä lakkailukin venyi. Edelliset olivat kyllä mainiossa kunnossa ettei se niin haittaa muutenkaan, 6 päivää tuli viihdyttyä samoilla. Fiksumpi olisi ollut pidemmänkin ajan, ei tuo kipeänä lakkailu mene ihan putkeen.. :D

Viime viikolla kotiutin vielä kolmannen arkin kynsivinyylejä, tällä kertaa kynsikoristekirppikseltä. Ranskisvinyylejä joita nyt puolikuntoisena kokeilin. 


Tummaa pinkkiä ja kimallusta. 


Ihan hyvin toimivat nämäkin vinyylit vaikka sähelsinkin vähän, onnistuin lakkaamaan tarran yli.. onneksi oli pelkkä aluslakka, niin ei siistiminen ollut mikään ongelma. Ja olisi voinyt hiukan isomman osan rajata kynnestä, vaikka söpöt näinkin. Ranskis saa kyllä kynnet näyttämään pidemmiltä mitä ne onkaan. 

Vähän näyttää kynsi kellertävän kuvissa mutta luonnossa ei juurikaan erotu. Käsien rasvaaminen ennen kuvia olisi voinut kyllä olla fiksu veto.. 


Käytössä Orly Samba ja China Glaze Fairy Dust.

-----


Viime viikolla sain myös kivan pikku ylläripaketin, kiitos Eekku! Herkut on jo syöty.. :)


Pussukassa vaikka mitä pientä söpöä.. Kivoja nuo kukat! Lisäksi pieni viila, mikrohelmiä, samettipulveria, fimotankoja ja leikkuri. :)


Huono kuva fimotangoista.. Kukka ja vihainen lintu mutta mikä on tuo kolmas? :D
Kai sillekin käyttökohde löytyy, sillä voi ainakin harjoitella fimojen viipaloimista, kunnes siis keksin mitä se esittää. :D

Nyt voisi mennä takaisin sohvalle odottamaan että flunssa häipyy.

6 kommenttia:

  1. Höh no voi harmi ku olit sairaana. :/ Ranskikset on minusta kivoja ja jos ei keksi mitään mitä tehdä kynsille,niin ranskis on siihenkin hyvä,ettei tarvi olla pelkillä värillisillä kynsillä. :D Ja tuo viimeinen fimopötkö on ankka ! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo hirveen kivaa tää flunssa, varsinki ku pitää samalla hoitaa toista sairastajaa.. :/
      Joo ranskikset on kivoja, ihmeen harvoin niitä teen vaikka tykkäänki :D
      Ankka? Okei, oudon näkönen :D

      Poista
    2. Kato toi mustavalkonen jutsku on sen silmä ja sen alla vartalo ja siipi. Nii mää ainaski nään sen. :D

      Poista
  2. Toivottavasti siellä ollaan jo paranemaan päin :)
    Ihanat hemppiskynnet, tykkään ^_^
    Ja kivan pienen paketin olet saanut Eekulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Alkaa joo olo olla jo vähän parempi, tytär tuntuu olevan jo ihan täysissä voimissa ja jaksaa touhuta omiaan, ite voi löhötä sit suunnilleen rauhassa.. Eiköhän sitä huomenna olla jo aika hyvässä hapessa. :)
      Joo, tuo pikku ylläri kyllä piristi kovasti päivää laatikosta löytyessään. :)

      Poista

Saa kommentoida!