keskiviikko 17. syyskuuta 2014

BPS Testituotteita

Joku tarkkasilmäinen on saattanut asian jo huomata tuolta sivupalkista, mutta nyt on tälläkin bloggarilla yhteistyökumppani, Born Pretty Store.  Eilen posti toi ensimmäiset testituotteet. Olin valikoinut nämä suunnilleen niin että otan jotain, mitä muutenkin haluaisin hankkia, sekä jotain mikä muuten ei tänne välttämättä eksyisi, tai jotain muuten erikoista. Tässäpä siis kaksi tuotetta samalla kertaa, pastellisävyisiä niittejä ja strassien geelipoimija. (Miksikähän tuota pitäisi suomeksi kutsua?)


Niittejä on pyöreitä ja neliskanttisia, kuutta eri väriä.


Tuota geeliä ei kovin isoa murua tarvitse leikata, kuvasta saanee osviittaa koosta. Riittää pidemmäksi aikaa tuo läpyskä..


Rullailin appelsiinipuutikun avulla murenan littanaksi ja muotoilin tuohon tikun kärkeen.


Niitit tarttui oikein näppärästi geeliin, ei tipu kesken matkan, helppo asettaa oikeaan kohtaan kynnellä.


Lopputulos näytti tällä kertaa tältä. Niittien päällä ei ole sattuneesta syystä päällyslakkaa, onnistuin runttaamaan vasemman käden kynnet lightboxini reunaan pikakuivattajapulloa kurkottaessani. Ja koska kello oli tässä vaiheessa seitsemän minuuttia yli puolenyön, niin otin kuvat oikeasta kädestä ja poistin lakkaukset.. Tuossakin näköjään oli jo joku lommo.
Ei siinä silti mitään, ei tuo erityisen mieluisa lakkaus ollutkaan. Sinisen lakan nappasin hetken mielijohteesta prismasta, pullossa näytti nätimmältä. Glitterlakka on aika sekametelisoppa, kultaista epämääräistä silppua, vaaleanpunaista kahdessa koossa, hiukan mustaa hex-glitteriä ja punaista pientä tikkua. Pitää keksiä sopivampi pohja tuolle glitterlakalle kun se tikulla kumminkin on ihan kivan näköinen.


Tuossa vielä käytetyt lakat sekä koristeet, technic Jasmine ja Sally Hansen Color Frenzy Splattered.

Vielä pieni sivuhuomautus, pari kuvaa vähän epäonnistui,  koska opettelen tässä vielä käyttämään uutta kameraani jonka sain synttärilahjaksi mieheltäni <3
--------


Ja asiasta kukkaruukkuun, ei kahta ilman kolmatta.. Eli taas tuli yksi arvontavoitto! Katjamaria arpoi aarteita tällä kertaa. Kaikki kolme voittajaa olivat valinneet saman järjestyksen mitä haluaisivat palkinnoista mieluiten. Eli kosmetiikkapainotteisempi osui itselleni tällä kertaa. Olipa silti edes yksi lakka.. Kyllä silti ripsiväri ja luomivärikynät ihan käyttöön pääsevät, eri asia miten usein.. :D
Kynsilakka pääsikin jo testiin kuten näkyy.
Kiitos!
(Puuterin ja meikkivoiteen voin postareiden hinnalla luovuttaa parempaan kotiin jos jollakulla näille on tarvis, itse en käytä.)



Ja vielä takaisin edelliseen aiheeseen, eli Born Pretty Store tarjoaa myös alekoodin lukijoille. 


8 kommenttia:

  1. Oot kyllä onnetar... :D
    Nätit kynnet! Tuo sininen on ihanan sävyinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on juu hyvin osunu kohdalleen arpaonni täällä, pitkästä aikaa! :D Kiitos!

      Poista
  2. Kyllä nyt onni osuu :) Onnea myös yhteistyökumppanin j9hdosta

    VastaaPoista
  3. Onnea yhteistyökumppanista sekä kivoja tuotteita sait testiin

    VastaaPoista
  4. Toi geelinpoimija vaikuttaa niin kivalta, että varmaan pakko ostaa sellainen ^__^

    VastaaPoista

Saa kommentoida!