maanantai 1. joulukuuta 2014

BornPrettyStore-niitit pikkujoulukynsillä

Vielä yksi tuote esittelemättä viimeisimmästä paketista, niitit. Näitä on saatavilla kullan- ja hopeanvärisinä, kolmessa koossa. Itse valitsin pienimmät, 1,2mm kultaiset niitit. Perushyviä, ei valittamista. Kauniita pieniä siroja niittejä.


Tänä iltana on työpaikan pikkujoulut, mukava päästä tuulettumaan vähän. Onkin ensimmäinen kerta sitten pojan syntymän kun lähden yksin johonkin! Eipä tuo ole kuin pari tuntia, mutta silti.. :D Kilometrin päässä olevassa lähikaupassa olen käynyt yksin tätä ennen, en pidemmällä.. Oli jo aikakin, onhan tuo lapsonen jo 5 kuukauden ikäinen. :)

Punakultaiset kynnet tuli siis viime yönä askarreltua.




Jälleen kerran erittäin myöhäisestä, tai ehkä sittenkin aikaisesta lakkausajankohdasta johtuen simppelillä linjalla mentiin. Molemmat lakat käyttäytyivät onneksi erittäin mallikelpoisesti. Pikkurilleihin asettelin strassit ja ympäröin ne niiteillä.




I Love Nail Polish Very Ornamental ja OPI Love.Angel.Music.Baby pääsivät tähän lakkaukseen. Molempia kaksi kerrosta. Holon kohdalla olin asennoitunut taistelemaan kaljuuntumisen kanssa mutta eihän se niin tehnytkään, vaan levittyi heti nätisti ja karkailematta. Todella laadukas lakka. :) Kynsikoristekirppiksen ostoksia ja nyt pääsi ensi kertaa kynsille. Ja kaunis holoefekti, tuijoteltava lakka! 


Vilautetaan vielä tätä alkuviikon pikku projektia. Sain jostain päähäni että esikoinen tarvitsee keppihevosen. Ja epäkäsityöihmisenä päätin tehdä mokoman itse! Alunperinhän meinasin tehdä tuon vanhasta parittomasta sukasta mutta taisin hiukan innostua. Lähdin pelkkää vartta hakemaan kirpparilta ja löysinkin pienen lasten jääkiekkomailan. Se olisi siis periaatteessa riittänyt, mutta toisesta pöydästä pistikin sitten silmään muovipussi jossa oli pari reilun kokoista tilkkua vakosamettikangasta. Ja kun värit sattui olemaan niin nätit niin niistähän se piti tehdä. Nätti ruskea heppa ja varren päällys turkoosilla kankaalla.

Mitään kaavojahan ei ollut, vapaalla kädellä leikelty osat. Vähän kierohan siitä tuli mutta kai sen tunnistaa hevosta esittävän.. :D Ja tuohan on tosiaan ommeltu kokonaan käsin. Mitenniin kunnianhimoinen? :D Meni tuossa pari iltaa leikellessä ja ommellessa. Täytteen tein vanhasta muhkuraisesta sohvatyynystä, jämälankoja löytyi kotoa enemmän kuin tarpeeksi, samoin napit silmiksi oli kotona. Metallirinkulat oli kirpparilta. Jos kotoa löytyneitä tarvikkeita ei lasketa, niin ratsun kokonaishinnaksi tuli 3 euroa. Tyynykin oli aikanaan varmasti halvin mahdollinen, luultavasti euron luokkaa, ja langat on myös kirpparilta haalittuja. Eli siltikään ei tullut kalliiksi. Monta kertaa niitä citymarketin ajoittain valtaavia keppihevosia katsellut kun ei nekään paljoa maksa. Mutta halvempi tämä oli. Ja hienompi. Ja ihan itse tehty. Mutta mikä tärkeintä, tytär tykkää. <3 


Eikö oo aika hieno heppa! Oon nyt aika ylpee itestäni :D Onhan tuo nyt hienompi kuin vanha sukka.. :D


Ja alekoodi vielä kuten tavallista. :)


12 kommenttia:

  1. Hienot kynnet ja hieno heppa!! :) en kyllä itse osaisi moisia rakentaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toi oli ihan kiva tehdä varsinkin ku lapsi oli mielissään, saa nähdä miten kauan mun harakanvarvasompeleet kestää.. :D

      Poista
  2. Lakkaus on kaunis ja heppa tosi ihana! <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ja vautsi mikä heppa! :)<3 Aivan mahtava :)

    Muista pitää kivaa pikkujouluissa, täysin ansaittu hemmottelu ja hauskanpitoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyl oon ratsusta ylpeä, ja vielä se että sain sen kahden päivän aikana tehtyä kokonaan :D
      Jep, muistan :)

      Poista
  4. Kauniit kynnet, mutta heppa vei melkein makeudellaan voiton. Eipä tule toista samanlaista vastaan. :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Olit yksi arvontani voittajista, mutta sähköpostisi ei toiminut D: pystyisitkö jotenkin toimittamaan osoitetietosi että saisin kortin postiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun taisinkin saada jo toimimaan, huomasin että olit kirjottanu sähköpostiosoittees väärin :D eipä siis mitään, voit poistaa nämä kommentit.

      Poista

Saa kommentoida!