maanantai 22. joulukuuta 2014

Kaksi yötä jouluun..

Jälkikasvun synttärijuhlat hoidettu pois alta eilen, ja tässäkin huushollissa voidaan rauhoittua joulua odottamaan. Herkkuja jäi vaikka kuinka kuten aina, minä kun en osaa tehdä hirveän pientä määrää leipomuksia.. :D Saapahan treenata itsensä ähkyyn syömistä ennen joulupöytään siirtymistä. :D No ei sentään, onneksi osa mahtuu pakastimeenkin. :)

Juhlavieraisiin kuului luonnollisesti siskoni, eli virallinen kynsilakkakuriirini. Muutamaan kertaan olen säästänyt postikulut kun olen Minailsilta tilannut juttuja ja laittanut siskon noutamaan, Turussa kun asuu. :D Ja ostoksille olen hänet muutenkin lähettänyt, Kicksin joulukalenterin Seche Vite-tarjous tuli hyödynnettyä, ja kävipä tuo myös Lahden Kärkkäisellä lauantaina ottamassa pari kuvaa essencehyllyistä.. :D Sisaruksista voi olla hyötyä silloin tällöin.. :D


Pari tämmöistä siskolta kyydin saanutta pääsi kynsille samantien. Uutukaiset Essence Be Berry Now ja Powder Perfect Four Poster Bed sekä vanha tuttu OPI I Snow You Love Me. Mahdollisesti tai todennäköisesti tämänvuotiset joulukynnet jos ei ihan kauheita näpeille tapahdu. Ei ihan joulunpunaiset mutta ihan hyvin sopii ehkä silti pyhiksi, kimmellystä kun ei puutu.. :)


Vinyylisysteemit olisi ehkä voinut jättää pois, essence kun ei ihan niin kivasti erottunut glitterpohjasta kuin toivoin. Mutta ei se mitään. Muuten essence olikin aivan loistava lakka, ihana sävy ja juuri sopivan leveä suti, kaksi helppoa kerrosta. Hätätilassa huolella levitettynä riittäisi varmasti yksikin, ainakin lyhyehköillä kynsillä.


Ja Powder Perfect taas.. Kiitos Mi Nailsin, indiehurahdus syvenee, sinne kun tuntuu tupsahtelevan toinen toistaan upeampia indielakkoja kuin sieniä sateella. Harvassa tilaukset ovat olleet kun ei tuota rahaa nyt aivan rajattomasti ole, mutta harvat ja valitut lakat pääsevät ostoskorista myös eteenpäin. Tämä oli yksi niistä. Melko epätyypillinen lakka minulle, melko tumma kun on, oikeastaan tuo essence on niillä rajoilla miten tummilla kynsillä viihdyn. Tämä glitterherkku, Four Poster Bed, jotenkin vaan kutsui minua tummuudestaan huolimatta ja niinpä se päätyikin tänne..


Ja kyllähän tämä on kaunis! Aika vähän minulta löytyy tämänkaltaisia lakkoja, glitterlakoissa suosin enemmän kirkaspohjaisia yksilöitä. Tämä oli melko helppo lakattava, sudin mukana nousi tavaraa ihan kiitettävästi. Hitusen sain siirrellä sudin avulla glittereitä mutta parilla kerroksella sain sopivan lopputuloksen.

Reilu kerros Seche Viteä tasoittamaan pinta ja kyllä kiiltää. Tuo vinyylisysteemi olisi voinut tosiaan jäädä pois, mutta tulipahan sitäkin taas harjoiteltua vähän. Pariin kynteen vielä muutama isylm-glitter, peukalossa essence yksinään.

Heh, kuvat voisivat olla parempiakin. Ja piti vielä yrittää jonkunlaisia lähikuvia saada. No, peruspokkari jota ei ihan täysin vieläkään osaa käyttää.. Kaiken lisäksi vielä karvoja ja pölyhiukkasia vaikka muille jakaa.. :D


Joulun jälkeen onkin luvassa joululahjapostaus, parin muun kynsibloggarin kanssa vaihdettiin lahjapaketit ja tuolla ne odottavat avaamista, jännää! Yhtälailla jännää on myös saada tietää mitä mieltä nämä kaksi muuta ihmistä ovat minun lähettämistäni paketeista. Toivottavasti tykkäävät. :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää joulua kanssakynsihörhöille! <3

14 kommenttia:

  1. OOOOOOO, toi Powder Perfect on täydellinen! ♡♡♡

    VastaaPoista
  2. Nätit kynnet ja hyvää joulua

    VastaaPoista
  3. Iiihanat kynnet!! <3 Ei ois saanu kertoa että Minailsille on tullu Powder perfectin lakkoja.. :/ :D mäki haluan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Anteeksi! :D No, jos juuri tämä lakka himottaa niin se loppui jo.. :D Ja aika moni muukin niistä näköjään..

      Poista
  4. Upea lakkaus!
    Rauhaisaa joulua sullekin, ihana. <3

    VastaaPoista
  5. Vau toi Powder Perfect on upee! Ja kauniit kynnet muutenkin (:
    Hyvää joulua!<3

    VastaaPoista
  6. kauniit kynnet! :) hyvää joulua sinnekin!!

    VastaaPoista

Saa kommentoida!