keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Leimoja TAAS!

Nyt oli hetken aikaa kunnon vauhti päällä näiden leimojen kanssa. Tässä taas alkuvuodesta vaihteeksi hamstraillu lisää laattoja sieltä sun täältä, ja jokunen on tullu viime aikoina voitettuakin. :) Tutkin noita laattoja pitkän aikaa, kun on se kotelokin nyt ni sain ne myös hyvään järjestykseen vihdoin ja viimein. :D


Tämä Bornprettystoren laatta oli vielä kokeilematta myös mutta kun kuvat tahtovat olla hiukan pienenpuoleisia niin ei ihan vielä olisi huvittanut lyhentää kynsiä.. Mutta ei nyt semmoista pakko saada-kuviota löytynyt isommista kuvista inspiroimaan niin näinhän ne vaihteeksi tuli kynnet pätkäistyä vähän reippaammalla kädellä. Onneksi ovat kasvava luonnonvara :D

OPI Good Grief, keltainen leimauslakka, Powder Perfect Storm Rainbow, valkoinen leimauslakka.

Lakkoja taas iso liuta uusia, jos vähän himmaisi vauhtia (osa sentään voitettu :D ).. Pari uutukaista pääsi heti testiin leimojen kaveriksi. Molemmat leimauslakat BPS-tavaraa, itse ostettu, tilasin neljän leimauslakan setin mutta vähän ihmetytti kun olivat keskenään erilaisia, toisin kuin odotin. Jos joku tuon satsin sattuu tilaamaan niin ilmeisesti ei välttämättä tiedä mitä sieltä tulee.. Värit siis olivat oikein, mutta vähän sitä sun tätä-sarjaa. :D  Liekö osa loppu tai jotain. Valkoista löytyy ainakin yksinään.



No, ainakaan keltaisen lakan perusteella en tätä leimauskomboa ostaisi. Tuon valkoisen leimauslakan otin mukaan lakkaukseen siinä vaiheessa kun totesin että peittävyys ei ole todellakaan mitään huippuluokkaa. Tumman lakan päällä olettaisi kirkkaan keltaisen näkyvänkin jotenkin. Pitääkö tuota hautoa auki jos vähän paksuuntuisi? Valkoiseen luotin vähän enemmän, kun se oli samaa sarjaa aiemmin testatun kultaisen leimauslakan kanssa, ja se onneksi toimikin vähän paremmin. Musta ja punainen vielä pitää kokeilla, toivottavasti ne toimii paremmin.



Luovuttaminen oli kyllä todella lähellä tämän lakkauksen teossa. Hampaat irvessä sotkin leimojen kanssa ja kädetkin melkein kyynärpäitä myöten lakassa. Just kun melkein kerkes kuvitella että alkaa oppimaan tämänkin touhun.. :D Tällä kertaa leimat oli sentään kaikki samoin päin. Leimauslaatassa itsessään ei noin kuvien koon lisäksi ole valittamista.










Jätin ihan esimerkin vuoksi tuon keltaisen leimauslakan toiseen peukaloon, toisen leimasin samalla OPI:lla mitä oli lakkauksessa myös käytetty. Ja OPI peitti paremmin, vaikkei sekään mikään leimauslakka ole.


Ei tosin parasta laatua ole tämä OPI Good Grief! muutenkaan, hiukan epätasainen levitettävä. Peitti toki nämä nysät kahdella kerroksella, varoen saa toki levittää. Väri on kyllä pirteä!



Powder Perfect Storm Rainbow on peittävä ja tiheä, myrskynharmaa kauniilla hololla. Nimi on kyllä todella sopiva. :) Harmi kun en tullut kuvanneeksi ilman koristeluja. Hiukan paksunpuoleinen, en ollut ihan varma pitäisikö tämän kanssa toimia erittäin ohuin kerroksin lakaten vai töpötellen sudilla. Ainakin tämän tarvitsee kuivua reilusti ennen kuin lisää toisen kerroksen.

Facebook-sivuilla näkyy kuva eilisen saaliista. Yksi saapuneista lakkakaunokaisista oli F.U.N Lacquer Million Dollar Dreamin holoversio. Eihän se tavallinen piisannu.. :D Se oli niin upea se säihke että oli ihan pakko kuvata pieni videopätkä pullon kääntelystä. :D

Ja alekoodi vielä BornPrettystoreen, KSAX31.


5 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! <3 Harmi, että keltainen leimauslakka ei ollut peittävä, sillä muuten kynnet on tosi kauniit! Mistäköhän mahtaisi edes löytyä kunnon peittävää keltaista leimaukseen, hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niinpä, mulla oli toinenkin suunnitelma ton keltaisen varalle mut ei siitä taida mitään tulla. Ehkä tuo jonkun valkoisen päällä erottuu..

      Poista

Saa kommentoida!