lauantai 30. toukokuuta 2015

Kynnet kerrankin ei-mihinkään-haasteeseen

Edit 31.5: Nämähän itseasiassa sopiikin ablecs15 viimeisen viikon I do-aiheeseen: hääkimpussani oli sinisiä ja valkoisia kukkia silloin pian 4 vuotta sitten.. :) Valkoinen leima olisi itseasiassa ollut hiukan lähempänä teemaa, päässäni oli päivänkakkaroista ja ruiskukista sidottu seppele.



Harvassa ovat olleet lakkaukset viime aikoina ilman haasteyhteyttä, testituotteita tai muita.. :D Käyttämääni laattaan ihastuin Jutan blogissa ja se oli pakko saada, lakkauksen pohjana käyttämäni OPI tuli tällä viikolla ostettua facebookin merkkilakkakirppikseltä.


Ihanat nuo kukat, muutkin kuviot näyttää ihan kivalta. Idean löytäminen lakkaukseen oli kyllä jossain hukassa eilen, kun pähkäilin näitä puolitoista tuntia. Eikä edes ollut edellisiä postettu. Havahduin sitten kellonaikaan hiukan myöhään, enkä ehtinyt koristelemaan ennen töihin lähtöä, onneksi on pikakuivattaja :D Tosin pohja pelkästäänkin oli ihan tyylikäs. Leimailin kynnet sitten illalla.


Pikkurillin leima on hiukan pielessä, piti taas vähän tekniikkaa hakea, jostain syystä tällä laatta-leimauslakkayhdistelmällä löllöstamperin pyöräyttäminen toimi paremmin kuin painaminen suoraan. Olisi hyvä ollut hoksata ennen kuin olin kironnut kymmeneen kertaan ettei leima nouse.. Skrapaaminenkin oli tällä kertaa olevinaan jotenkin hirveän vaikeaa. :D


Ja käytetyt lakat. OPI You're So Vain-illa kaikissa pohjalla, funin alla yksi kerros, muissa kaksi. F.U.N Lacquer Million Dollar Dream holo aksenttikynsissä ja kukkien keskellä, leimat sininen konad jonka siistiminen kuivilta kynsinauhoilta oli mahdoton tehtävä. :D

Näistä tuli kivat kynnet vaikka useimmat värit mitä tästä löytyy on aika epätavallisia mulle. :)

19 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä! Ihanat :)

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanan kesäiset kynnet! Tosi kivat. :)

    VastaaPoista
  3. Nätit! Pitää apinoida joku kerta =)

    VastaaPoista
  4. Todella harmoniset ja sievät lakkaukset. :)

    VastaaPoista
  5. Hurjan ihana lakkaus! Superkaunis väryhdistelmä näissä :) ♥

    VastaaPoista

Saa kommentoida!