torstai 23. huhtikuuta 2015

ablecs15 - blooming

Mahdoton kuvapläjäys taas kun en osannut päättää mitä kuvia laittaisi. Kaiken lisäksi oli jotenkin taas vaikea saada hyvää kuvaa. Pari yritystä nyt kumminkin, kun on niin nätti lakka. 


Vaaleanlila Color Club, Diggin' the dancing queen. Olisikohan pitänyt ottaa rekvisiitaksi jotain vaaleanpunaista että lakka näyttäisi lilalta? :D Näitä sävyjä taas, väri riippuu siitä mitä näkyy ympärillä. :D Ehkä siksi tämä lakka ihastuttikin niin kovasti, kun nojaa niin vahvasti vaaleanpunaiseen päin. Sitten taas toisaalta on tässä katse hakeutunut myös miitistä saamaani lilaan avonin lakkaan, joka taas on ihan selvästi lila.. Onko joku lila kausi siis alkamassa? :)


Tällä oli miellyttävä lakata, ja kaksi kerrosta riitti vallan mainiosti. Näitä katseli ihan mielellään tuon yhden päivän, kun en koristelemaan ehtinyt.
Tässä lakassa on kyllä se huono puoli että koko lakan ajattelemisestakin alkaa Abba soimaan päässä! :D Ei siinä sinänsä mitään, tykkään kovasti kyseisestä yhtyeestä mutta kun se on soinut nyt monta päivää jo.. :D


CC:n kanssa samassa tilauksessa tuli Dollish Polishin Drooling over your polish, ja heti kun olin nämä kaksi tikuttanut oli ilmiselvää että lakat on ehdottomasti saatava kynsille yhdessä. Valkoista ja kultaista glitteriä hemppislilalla pohjalla, söpöä! Jotenkin ihmeen kaupalla sain myös aikaiseksi itseäni tyydyttävän liukumaisen asettelun kynsien tyveen, kostealla vanupuikolla töpötellen.


Glitteriä tuli kahteen kynteen, loppuihin valkoiset kukkaleimat, haasteen aiheen mukaan. Sain taas Bornprettystoresta muutaman leimauslaatan testiin, ja tämä laatta ainakin toimii oikein hyvin. Hyviähän nuo ovat. Tähän laattasatsiin en itse päässyt vaikuttamaan mitä tulee, ja pari laatoista on vähän sen tyylisiä ettei varmaan tule itse käytettyä testauksen jälkeen.. Mutta onhan jonkun nekin pakko testata, vähän erikoisemmat kuviot. :D Josko ne joku haluaisi lunastaa itselleen vaikka ihan postimerkin hinnalla kun olen itse niitä sen kerran testannut.


No niin, ylemmässä kuvassa lakka on vaaleanpunainen ja alemmassa lila. Oikea sävy lienee jossain näiden välillä.


Nätti kombo tuli, ja itse olen kyllä hyvin tyytyväinen lakkaukseen! :)


Color Club Diggin' the dancing queen, Dollish Polish Drooling over your polish, Bornprettystoren valkoinen leimauslakka. 


Tämä laatta löytyy siis täältä. Alla alekoodi, -10% normaalihintaisista tuotteista. Tämä käyttämäni laatta näkyy olevan nyt tarjouksessa. 


Haasteen seuraava aihe vaatiikin pähkäilyä. Toisaalta nyt ollaan sen verran pitkällä jo tätä viikkoa etten ole ihan varma ehdinkö lakkailemaan.. Ja kyllähän näillä kynsillä varmaan muutaman päivän viihtyy, kun eilen illalla myöhään nämä vasta lakkasin. :)


Jokos on arvontaan osallistuttu? Edellisessä postauksessa tarjolla herkkuja lukijoille. :)

6 kommenttia:

  1. No on tosi nätti, nyt alkoi itsenikin tekemään mieli pastellisia kynsiä. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis lakkaus! Mul oli kans just kynsillä tuo Diggin' the dancing queen ja keskisormessa valkoinen leima, hah :DD

    VastaaPoista

Saa kommentoida!