keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

ablecs15 - monochromatic

Taas ablecs ja  leimaushaaste samaan syssyyn. Monochromatic aiheutti hämmennystä siinä mielessä etten alkuun tiennyt mitä mokoma sana tarkoittaa, mutta kyseessä siis yhden sävyn eri tummuusasteet. Leimaushaasteeseen valittiin aiheeksi kevään tulo, ja luonnollisesti tätä tiistaina kirjoitellessa satoi räntää. Hehheh.. Kurkatkaas myös Katarooman ja Nena Sofian toteutukset.


Monochromatic-aiheen toteutukseen sheer tints-lakat sopii täydellisesti, valkoinen pohja, vähän sävyä ja valkoista leimaa vuorotellen. Leimoja kahdessa kerroksessa. Ihan putkeen ei mennyt tällä kertaa, pari kertaa leimat oli hiukan repaleiset, ja yritin teipillä niitä pois saada mutta eivät lähteneet..


Leimavoileipä? :D Hauskan moniulotteinen, samaan tyyliin sinisellä ois ehkä kiva tehdä jotain veden alla liehuvia kasveja.. Sheer tintsien tunnusomaiset kuplatkin sopisi mukaan. :P


Pikkurilli ehkä nätein, vaikka sen kuvaaminen ei niin onnistunutkaan.


Gina Tricot White, Bps valkoinen leimauslakka ja OPI sheer tints Be Magentale with Me.


Leimat laatasta Qgirl-016


Loppuviikosta taitaa olla sen verran ohjelmaa ettei välttämättä ehdi lakata, tai jos ehtii niin postaus saattaa viipyä. Yritän kyllä pysyä ablecs-haasteessa mukana, puolessa välissä jo mennään tämän viikon jälkeen. :)

9 kommenttia:

Saa kommentoida!