tiistai 28. huhtikuuta 2015

ablecs15 - oh so bright

Viime viikon haasteaiheista toiset jä nyt tekemättä, osittain koska ideat oli vähissä, osittain koska olin pienessä flunssassa viikonloppuna. Mulla on kai jonkun sortin tapana olla aina viimeiset lomapäivät kipeänä.. :D Nyt on nimittäin sekä äitiysloma että viime vuoden aikana kertyneet lomapäivät lusittu, nuorimmainenkin aloitti perhepäivähoidossa ja tänään olisi työpäivä. Vuosi mennä hurahti aika nopeasti. Kevyt lasku töihin ja tänään on lyhyt iltavuoro, mutta jännästi tuntuu siltä että tänään on enemmän vapaapäivä mitä viimeiseen vuoteen on ollut.. Älkää tuomitko! :D Mutta on se ihan mukavaa pitkästä aikaa olla yksin kotona, ehtii syödä ja juoda kahvin kuumana, ja ennen kaikkea sain lakata kynnet päivällä! :D Ikävältähän se vähän tuntuu pistää alle vuoden ikäinen lapsi hoitoon, varsinkin kun esikoinen sai olla hiukan pidempään kotona.. Mutta onneksi sama hoitopaikka saatiin pojalle, niin isosiskokin vähän huolehtii. <3


Oh so bright oli aiheena aika helppo, varsinkin kun laatikosta löytyy hololakka poikineen. Räiskyvän voimakkaita holoja löytyy muutamia, mutta sävyltään kirkkaimpana niistä loistaa Foxy Paws Bailando. (Taas korvamatolakka!) Ei voimakkain lineaarinen holo mitä on mutta erottuva ja kaunis kyllä.


Kaveriksi yhtä lailla kirkasta, eli aksenttikynnet valkoisiksi ja muutama siirtokuva. Kukkien sävy ei ole ihan sama kuin bailandon, mutta eivät ne onneksi kovin pahasti riitele.


Tilatessa Foxyjä olin hiukan huolissani tämän sävyn sopivuudesta omalle iholle mutta ihan hyvältähän se näyttää. Nyt jos vielä kesällä hiukan ruskettuisi niin nam! Upea lakka, kaksi kerrosta riitti näille kynsille, ja muutenkin tykkäsin, levittyvyydessä ei ollut moittimista.


Eli käytetyt lakat Foxy Paws Bailando ja Oriflame The One White Tip


Muistutellaanpa taas, viikko vielä aikaa osallistua arvontaan! Ihan kivasti on tullut osallistumisia jo mutta vielä mahtuu ja ehtii.. :)

Ja hauskaa vappua! Sima on täällä pian valmista, katsotaan ehtiikö munkit leipomaan.. :)

10 kommenttia:

Saa kommentoida!