maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kynsimiitti 18.4

Kynsimiitissä käyty lauantaina ja oli kyllä kiva reissu! Aika lensi kuin siivillä! Ja herkkua ja ohjelmaa riitti.. :)


Oli vähän herkkuja, ja toisenlaisia herkkuja! OPI-partyt olikin olleet haaveissa kokea, ihan ei nyt perinteinen kaava ollut kun oli tuota porukkaa sen verran reippaasti, mutta oli kyllä ihan mahtava juttu! Paljon oli kiinnostavaa asiaa ja tutkittiin ja kokeiltiin tuotteita. Kiitos Marinalle esittelystä!


Sponssipussit- ja paketit oli aseteltu sievästi esille, nam.. :D Paikanpäällä en itse valitettavasti ehtinyt paljoa tuotteita tutkiskelemaan, tunnit olivat viuhahtaneet sen verran vauhdilla ohi että omalla autokunnalla oli jo kiire, olin kuski ja olin luvannut kyydin toki myös takaisinpäin. Olisihan sitä viihtynyt mutta toisella kyytiläisistä oli muuta menoa illalla. Onneksi olikin pari matkustajaa kyydissä, menomatkalla tabletin navigaattori päätti mennä jumiin enkä olisi kyllä osannut ilman sitä yhtään mihinkään kun en ole yhtään helsingissä ajanut. (ja sen huomasi). Takapenkin älyluuri pelasti ja löydettiin perille. Takaisinpäin oli kyllä helpompi sitten mutta kyllä siinäkin sähläsi kaistojen kanssa, järkyttävä päänsärky vähän iltapäivästä alkoi vaivaamaan.. Onneksi särkylääke alkoi vähän helpottamaan matkalla, hetkeksi pysähdyin haukkaamaan happea ja kahvin hakemaan.


Kollaasi sponsoreista ja omat paketit! Dependin ja Ninjan tuotteet seikkailivat valitettavasti vielä maailmalla lauantaina mutta ne saadaan sitten myöhemmin. Näköjään taas on tuote siellä ja tuote täällä kuvissa, suloisessa sekamelskassa. :D


 Avon sponsoroi kaksi kynsilakkaa sekä kaksi sivellintä kaikille. Tätä merkkiä en olekaan aiemmin kokeillut, ihan mielenkiintoista.Sävyt Lavender sky sekä Limoncello.
Kynsitukku.com lähetti tuotenäytteitä, strasseja ja glitteriä, viilan, kynsinauhaöljyn ja alekoodin.
Mereneidiltä saatiin foliot ja glitterit, sekä geelikynsien harrastajille oli erikseen testituotteita.
Konehelsinki lähetti kynsilakkoja.


Oriflamelta mattapäällyslakka sekä valkoinen lakka. Nämä löytyikin itseltäni jo, ja valkoinen onkin erittäin hyvä, en pistä pahakseni vaikka sitä olisikin useampi pullo. :D
CyberShop lähetti erilaisia koristelutuotteita, itselleni kokokynnen tarrat.
 Elliina – Kauneus- ja Kynsistudio lahjoitti banaaniviilat ja manikyyritikut. (Jälkimmäinen ylemmässä kuvassa)
Cloetta sponsoroi Center-pötköt sekä miitissä tarjolla olleet karkit, buugi-aakkoset.
Berneriltä saatiin IsaDoran geelilakka ja päällyslakka. Kiva päästä tätäkin kokeilemaan, pitää katsoa joku sellainen viikko kun on paljon töitä, niin näkee kunnolla miten kestää! :D Kohta tosiaan työt alkaakin taas..


Kiitokset sponsoreille! Kyllä taas riittääkin testailtavaa, ja tosiaan vielä pari juttua tulossa!
Ja kiitos tottakai myös miitin järjestäjäporukalle ja emännälle, kuin myös muille miittiläisille, mukavaa oli. :)

Pysykääs huomenna kuulolla, jotain pientä kivaa on luvassa.. :) Tämä blogi täyttää nimittäin 2 vuotta!

8 kommenttia:

Saa kommentoida!