lauantai 18. huhtikuuta 2015

ablecs15 - dot dot dot


Tänään onkin kivaa ohjelmaa! Kohta olisi tarkoitus lähteä ajelemaan Helsingin suuntaan kynsimiittiin. Toivottavasti nyt olen muistanut kaiken..Tabletin navigaattori toimii ja virtaa on, puhelin mukana, kamera, omat viemiset kun on nyyttärimeininki, vaatteet katsottu, omat kirppissälät.. 


Ja tietty kynnet tuli valmiiksi! Teemana on pastellit, mutta näissä on kyllä vähän muutakin! :D


Pohjaksi luottokoristelutekniikka liukuvärjäys, vähän valkoinen pohja paistaa kyllä reunasta. Muuten onnistui kyllä. Ja haasteen toteutin tuommoisilla pilkutelluilla raidoilla, vähän kimallusta hemppisvärien rinnalle! :D


Käytössä tämmöinen rivistö. Uusi valkoinenkin tuli korkattua, oriflamen white tip, ja täytyy sanoa että on ihan kelpo haastaja ginan valkoiselle lakalle :D Ihan näppärä. Liu'ussa OPI Where Did Suzi's Man-go?, essence love is in the air sekä uusi Color Club Diggin' the dancing queen. (Ja joka kerta kun lukee tuon nimen alkaa abba soida päässä..) Pilkutus F.U.N Lacquer Million Dollar Dream.8 kommenttia:

 1. Todella kauniit ja ihanaa miittiä.Postausta odotellen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän on kyllä jännää, uusia naamoja :)

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet! Ihanan väriset (: Mulla oli kans just kynsillä tuota lilaa Color Clubia ja vitsit se on söpön värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se on kyllä suloinen lakka! aiheuttaa vaan korvamadon mulle, soinu abba päässä koko päivän :D

   Poista

Saa kommentoida!