torstai 16. huhtikuuta 2015

ablecs15 - rainy day


Rainy day, en oikein muita keksinyt tähän aiheeseen kuin veden värejä. Sopivasti sattui tulemaan pieni tilaus Mi Nailsilta.. Yksi lakoista pääsi heti käyttöön, Foxy Paws Smooth. Lakan sävystä tulee ehkä enemmän mieleen kirkasvetinen, vihertävä trooppinen laguuni kuin vesisade mutta tulkoot.. :D Kuvassa kyllä sinisempi mitä luonnossa. Lakkaa kynsillä kaksi kerrosta, ja kerrokset kuivui melko nopeasti. Allaoleva kuva erittäin lähellä totuutta!Koristeeksi Inkki Pinkiltä testiin saadut strassit, tuli pieni kokoelmapurnukka jossa vähän useammasta hyrrästä ja laatikosta sisältöä. Yksittäinkin eri värejä pitäisi olla piakkoin tulossa verkkokauppaan. Nyt kynsille päätyi kahta eri kokoa, nuo kirkkaat pienet ovat varsinkin sieviä, ihanan siroja. Nuo isommat ehkä omaan makuun hiukan suuria mutta nättejä silti, pysyivät kirkkaina päällyslakan alla.


Kokeiluun pääsi muutakin, piti avata uusi aluslakkapullo joten turun miitistä saatu Paesen mineral smooth-aluslakka tuli käyttöön.  Yllätti vähän kun oli ohut nude eikä kirkas lakka joihin on tottunut. Tuoksu aika voimakas. Saa vielä nähdä miten kestoon vaikuttaa, tai värjääntyykö kynnet..


Ja päällyslakaksi tuli tavallisesta poiketen mavalan gel finish top coat. Vähän ehkä harjoitusta kaipaa kun on melko paksua tavaraa, mutta kyllähän tuo kiiltää.. :) Kuivui kosketuskuivaksi melko nopeasti, ja vaikka lakkasinkin nämä melko myöhään illalla niin lakanankuvia ei kynsiin jäänyt.


Neljä kuvaa lakkauksesta ja kaikki eri värisiä.. :D Piti käydä kylpyhuoneessa kuvaamassa, aurinko kun pysyttelee teemaan sopien pilvien takana ja kylppärivalossa holo näkyy parhaiten :D


Kaunis vedenvihreä, hento holo.

12 kommenttia:

Saa kommentoida!