maanantai 29. kesäkuuta 2015

Anu for Mi Vinyls

Pojan synttärijuhlat on juhlittu! Mukava päivä oli, sunnuntaille saatiin kaunis aurinkoinen sää ja tarjottavat kelpasivat. Suolaisena tarjosin kolmioleipiä useammalla eri täytteellä, makeana mokkapaloja sekä tietysti mansikkakakkua, jossa oli mansikkaa enemmän kuin kaikkia muita aineksia yhteensä.. :D Kuten kuuluukin. Oli muuten hyvää. Jostain syystä kovin isoa palaa ei jäänyt, syötiin viimeinen siivu miehen kanssa kahdestaan kun lapset olivat nukkumassa.

Leivontapuuhat tosiaan veivät aika lailla koko lauantain, ja juhlat juhlittiin yksivärisillä kynsillä. Ihana oranssi hololakka, Mi Nailsilta tilattu Nail Pattern Boldness Ichabod Crane.


Tänään aamusta jatkoin kynsien koristelua, ja tottakai oli pakko ottaa vinyylit taas käyttöön. Tämän arkin kuviot olen ihan itse suunnitellut! :D Kun tuo mahdollisuus tarjoutui niin olin kyllä heti piirtelemässä luonnoksia, tässä ei ollut läheskään kaikki kuviot mitä lähetin.. :D Muutama mieleen tullut kuvio oli kuulemma samanlainen kuin eräillä muilla luonnoksia lähettäneillä, en vaan ollut ensimmäinen niin kunnia menee muille :D Tietääpä että tulevat tuotantoon. :) 


Omaan arkkiin päätyi kolme eri kuviota, tuollainen koko kynnen kuvio, köynnös sekä kulmikas ketju, miksi tätä nyt sanoisi. :D Ketju nyt pääsi ensimmäisenä kynsille, se ensin jotta saa vähän hajua miten helppo tätä on käyttää, noiden pikku kolojen takia. Kyllähän tämä ihan hyvin toimi. Pientä näperrystä tämä toki on, muttei hankalaa kuitenkaan. 


Työvälineiksi tarvittiin pinsetit,  cocktailtikku ja kynsisakset. Ketjun päästä kun ottaa kiinni pinseteillä ja tikulla pitää kuvion sisustan paikallaan nostaessa niin ihan hyvin toimii, ketju poikki kynsisaksilla toivotusta kohdasta. Pohjalakkauksen kannattaa kyllä olla täysin kuiva kun näiden kanssa pelaa, niin ei tarvitse ihan älyttömän varovainen olla. :)


Ketjusta jäi jälkeen pikkuruisia salmiakkiruutuja, käyttökelpoisia nekin. :)


Ketjunpätkät paikoilleen ja päällyslakka. Näistä tuli kivat, olen kyllä tyytyväinen tähän kuvioon, ja tuo suunnittelu oli kyllä kiva pieni lisämauste kynsiharrastukseen :)

8 kommenttia:

Saa kommentoida!