tiistai 9. kesäkuuta 2015

BPS-siirtokuvat

Testituotteista taas, ylistyslaulu loppui ja nyt manataan mokomat maanrakoon. Leimauslakka oli siis vallan mainio tapaus ja ostinkin jo muutaman lakan samaa sarjaa lisää, mutta nämä koko kynnen siirtokuvat, hrr. Ei näin. Idän ihmeitähän nämä, siellä taitaa olla kaikilla todella sirot kädet ja kynnet, nämä olivat nimittäin todella kapeita. Kuvat siis yhtenäisenä, kiinni toisissaan mutta niissä on tuollainen ikävä raja ettei oman mielen mukaan voi leikata sopivaa kokoa kynnelle.


Levein kuva ei riitä ainakaan omalle peukalolle, kapein ei riitä pikkurilliin. Saahan ne käytettyä vaikka rajaamalla puoleen kynteen tai jotan sellaista, mutta olisihan se kiva jos koko kynnen kuvat riittäisivät koko kynnelle. Pelasin varman päälle ja lakkasin alle valkoisen, joten en ole varma miten hyvin näiden värit peittää. Nämä tarrasi tasan heti siihen mihin ensimmäisenä koskivat, eli pari meni ihan vinoon, menevät herkästi ryppyyn ja jos yrittää suoristaa niin mahdollisesti ryppyyn menee alla oleva lakka. Enhän minä monesti ole kokokynnen decaleita käyttänyt ja saahan niiden kanssa muutenkin olla tarkka mutta nämä oli kyllä pohjanoteeraus. Oikean käden sain suunnilleen onnistuneesti koristeltua, anteeksi surkea kynsipose.. :D Samassa paketissa on valitettavasti vielä toinen kuosi ja toinen paketti on avaamatta, huokaus. Käyttäkää rahanne johonkin ihan muuhun kuin näihin..


Lopputuloshan on ihan nätti jos kuvat saa suoraan, mutta sen verran nousi verenpaine näiden kanssa että puuha ei ollut ihan sitä mukavaa näperrystä mitä yleensä. Ja muissa kynsissä oleva OPI Girls Love Ponies on  edelleenkin nätti.

Ja alekoodilla -10% ostoksista.


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nättejähän nuo on ja on jopa mahdollista saada ne nätisti kynsille, harmi vaan että noita epäkohtia noin monta..

   Poista
 2. Nätit kynnet oot silti saanut tehtyä

  VastaaPoista
 3. Miksei voisi olla vaan suosiolla kokonainen arkki josta saa leikata haluamansa, kun nuo muutoin näyttävät tosi kivoilta? Nätit kynnet kuitenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) On kyllä ihmeellistä.. mielenkiintoinen on kyllä tuo toinenkin arkki, sen toinen kuosi on samalla lailla jaettu myös, mutta siinä on kolme kapeaa osiota, ja yksi leveä.. levein piisaa peukaloon mutta... :D

   Poista
 4. Mä pyysin kans just eilen näitä kokokynnen decaleita testiin. :D en tosin just näillä kuvilla, mutta kuitenkin. Mulla on aika kapeat kynnet, joten toivottavasti toimivat mulla paremmin. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo kuvioiden kapeus oli kyllä jotain käsittämätöntä :o pituutta löytyy sitten senkin edestä, että riittää mulla melkein kahdelle kynnelle! Tämä samainen arkki lähetettiin myös mulle testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä kummallista. Hyvä muuten kun sanoit tosta pituudestakin, ehkä hoksaan leikata ylimääräisen pituuden pois seuraavista vähän reippaammalla kädellä :D Jos ois helpompi..sit pitää kyllä olla vielä tarkempi sen kanssa et menee just siihen mihin on tarkotus.

   Poista
 6. Kauniit kuviot, ihanasti sopii tuohon pinkkiin lakkaan :) itse tuskin uskallan kokeilla koko kynnen decaileja, sain niin kauheat traumat koko kynnen tarroista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo no nämäkin on ruusuilla tanssimista tarroihin verrattuna, :D

   Poista

Saa kommentoida!