torstai 25. kesäkuuta 2015

Suosikkipinkki

Tämä lakkaus syntyi hyvin pitkälti ilman mitään ennakkosuunnitelmia. Selailin pinterestiä vielä kynsinauhoja hoidellessa, ja onneksi tämmöinen väriyhdistelmä osui silmään. Ei tosin ole ensimmäinen kerta kun pinkki-hopea-vinyylilakkaus näiltä kynsiltä löytyy.. :)


 Hiukan kämmäsin vinyylien kanssa, jäi kuprulle kulmasta ja lakkaa meni sitten vähän yli.. Muuten olen kyllä tyytyväinen tähän. Varsinkin kun muuten värit päätyivät sinne mihin ne tarkoitin, käytin tällä kertaa kapeampia vinyylejä tästä arkista.


Meinasin kyllä ensin perääntyä tästä suunnitelmasta, kun glitterlakka ei tuntunutkaan olevan niin tiheä kuin ajattelin.. Mutta sain kuitenkin tarpeeksi peittävyyttä, kun vähän töpöttelin sudin kärjellä vinyylien väliin. Hitusen paksu kerros mutta eipä silti levinnyt! Muuten tuo lakka on kyllä ihan helppo lakattava, keskisormissa taitaa olla kolme kerrosta. Olisi tietty voinut lakata alle valkoisen, jos olisi hoksannut..


Hurjan nätti kimallus! Pinta aika karhea, tykkään enemmän päällyslakan kanssa. :) Harmi kun tänään ei taas ole auringosta tietoakaan.


OPIt Girls Love Ponies ja My Voice Is A Little Norse, Oriflame White Tip.

Nyt onkin puuhaa tiedossa, pojan 1-vuotissynttärit viikonloppuna! Pitää vähitellen alkaa siivoilemaan huushollia vähän tarkemmin, ja leipomistakin tiedossa. Vastahan tuo mun pieni mies syntyi.. <3 Nyt hän on jo vuoden vanha, kävelee ja on ensisanakin kuultu, äiti. <3

8 kommenttia:

Saa kommentoida!