keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Mi Vinyls!

Mi Nails alkoi hiljattain valmistaa omia kynsivinyylejä, ja minähän olin kärppänä tilaamassa muutaman mukavan arkin itselleni. Pääsin vaihteeksi käymään paikan päällä hakemassa vinyylit ja pari nättiä lakkaa, hurahti siinä taas kaksi tuntia. :D Kävin samalla reissulla penkomassa myös essencehyllyjä, siinä ei sentään mennyt kuin parikymmentä minuuttia.. :)

Ostosteni päälle sain vinyyliarkin, jonka on suunnitellut Kädet Tärisee-blogin Krista. :)


Tuo piikkilanka, ooh! Siitä tuli välittömästi inspiraatio joten se pääsi käyttöön ensimmäisenä. Hiukan erikoisempi toteutus tämä, eli negative space ruusuleimalla ja piikkilankavinyyleillä. Vinyylit toimii kynnelle jätettynä vallan mainiosti, päällyslakkana seche vite ja mitään ongelmaa ei tullut.
Toista vinyylikuviota olin testannut jo aikaisemmin tikuille, varmistaakseni että tulee sechen kanssa toimeen. Sekä vanha, kuiva tikku että tuore paksu lakkakerros vinyylien alla toimi siis hyvin. :)

Tätä kuviota kyllä huolisin kokonaisen arkin ihan mielelläni! Nyt on värejäkin valikoimassa muutakin kuin mustaa, metallisävyillä kun tilaa niin ai että. :)


Leima a england Rose Bower, laatasta pueen 73.

10 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä, ruusuja ja piikkilankaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpa räväkkä lakkaus! Hyvältä näyttää yhdessä nuo ruusut ja piikkilangat, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 joo noi on kiva kombo, ja tolle piikkilangalleon noin miljoona muutakin ideaa, oon nyt ihan hullaantunu siihen :D

   Poista
 3. Ihanat, rakastan ruusuja, joten nämä kolahti tosi paljon. <3

  VastaaPoista

Saa kommentoida!