lauantai 20. kesäkuuta 2015

Superoptihupilystivekkuloistokainen

...eli tällä viikolla noutamani Foxy Paws Supercalifragilisticexpialidocious pääsi kynsille. Jostain syystä tuon suomenkielisenkin nimen tiesi tarkistamatta, jännä juttu kun en ikinä ole mitään Maija Poppasia nähnyt tai lukenut.

Tässä piti testata toiset vinyylit heti perään. Ja hyvinhän nämä pelittää, yhdessä kohdassa vähän tuli sotkua kun tuli päälle liikaa lakkaa. Koitin vähän ohuella siveltimellä korjailla jälkeä, meni kyllä vähän sinne päin.. mutta ei sitä kauempaa näe eli olkoot, taas kerran, kun kellokin oli yli puolenyön näitä tehdessä. Joku näissä muuten ensin häiritsi, tuntui että jotain puuttuu. Hetki meni että hoksasi, mutta näistä puuttuu kimallus! :D Ei ehkä ole vaarallista.

Nuo vinyylit oli kyllä tosi kivat, niillähän saisi vaikka minkälaiset merenneitokynnet aikaiseksi.. :)
On kyllä hienoa että näitä saa nyt Suomestakin, itsellä on kyllä vinyylejä pariakin merkkiä ennestään, joita olen kuitenkin vaan hillonnut laatikossa kun ei oo muka raaskinut käyttää kun muuten ne loppuu :D Nyt on vähän helpompi ja nopeampi hankkia sitten lisää.


Oriflame The One White tip, essence i'm so fluffy sekä Foxy Paws Supercalifragilisticexpialidocious.

En muuten olisi uskonut että tommosenkin sanan ihan varta vasten opettelee kirjottamaan oikein.. :D Ostaessanikin ajattelin että joo, tämä sanahirviö taitaa tulla napattua jostain copypastella pari kertaa.. :D 
Tässä on muuten sekin hauska, että jostain syystä tuosta sanasta tulee Jutta mieleen. Pidin sitä lähinnä hauskana mielleyhtymänä vaan, mutta saattaapa olla että Jutan blogista se on minunkin päähäni päätynyt..:D Lähdin tosiaan se mielessä tuolta selaamaan, että josko sama lakka olisi Jutallakin kätköissään ollut, mutta yhteys löytyikin vähän erilaisena kuin kuvittelin :D

10 kommenttia:

Saa kommentoida!