sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Miitti Mi Nailsilla


Eilen oli tosiaan kirppistelymiitti, jonka Mi Nailsin Mirva oli pistänyt pystyyn. Herkkuja, kynsilakkalaatikoiden penkomista ja myymälän hyllyjen ihastelua.. :)



Kaikki toi jotain hyvää, itse olin leiponut kinkkuhyrrät ja suolapähkinä-suklaa-cookiet.. Mutta tuo juustokakku oli jotain ihan sairaan hyvää! 


Aika isot pinot oli kirppistavaraa. Hirveän tarkkaan en itse saanut pengottua, kauheasti tuli höpöteltyä muiden kanssa sitä sun tätä. Ja itsellä oli tietty vauvakin mukana. Muutaman lakan myin, ja yhdet vaihtokaupat tein. Myymäläostoksia oli sitten parit.. :)


Pinsetit, Dance Legendin thermolakka 178, l'oreal confettis graffiti d'amour ja rimmelin peppermint on myymälästä, viimeisen oli tosin sisko ostanut jo aiemmin pyynnöstäni. Oli vaan unohtunut siskolta kotiin kun viimeksi kävivät niin toi tuonne miittiin.. Color Club Beyond the mistletoe oli vaihtokauppalakka.

Oli kyllä kiva reissu, nopeasti vierähti kolmisen tuntia. Vähän tuo kameran käyttö vaan unohtui.. :D Kirppislaatikoista olisi varmaan löytynyt vaikka mitä muutakin kun olisi enemmän mahtunut penkomaan. Ihan hyvä saldo nyt kuitenkin kun pari lakkaa vähemmän oli mukana miitistä palatessa, noita myytäviä on niin hurja määrä että olisi kyllä kiva päästä eroon..

Mahtaisiko jollakulla olla kiinnostusta isompaan kasaan lakkoja, niitä on yli 50, koristeitakin reilusti, enkä millään kyllä jaksaisi alkaa kaikkia yksitellen kuvailemaan :D

16 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta tuo miitti. Viikon päästä on meilläki miitti.
    Laita tänne lista myytävistä lakoista. Nehän voi googletella... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivojahan miitit aina on :) Kiva ois pidemmänki aikaa joku kerta viihtyä, tuo tietty alkoi vasta kun myymälä meni kiinni, ni oli vähän lyhkäsempi.. :)

      Poista
  2. Vähänkö kivalta näytti miitti! Harmittaa niin vietävästi etten itse päässyt mukaan.. :( Ens kerralla sitte! :)

    VastaaPoista
  3. Mä tein listan mun myytävistä, kun en vaa jaksanu kaikkia kerralla kuvata. Sieltä o sit porukka ostellu niitä pikkuhiljaa :) Osan lahjotin parille pikkuneidille :) Mistä tuota Rimmelin Peppermintiä saa, ku en oo löytäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se kuvaaminen niin paha mutta se kirjottaminen.. :D Kai senkin tietty aikaan saa ku vaan alottaa :D On mullakin kyllä pari nuorta tuttua neitiä joille kelpaa, ovatkin jo useampaan otteeseen saaneet muutaman lakan :)
      Mi Nailsilta tosiaan ostin peppermintin, itekki kolusin ties kuinka monta kauppaa ilman et löyty.. vielä näyttäis olevan verkkokaupassa.

      Poista
  4. Voi vähänkö kivaa :) missä näistä miiteistä infotaan? Ja laita vaan listaa myytävistä lakoista niin kyllä me googletellaan ne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai tässä jonkunmoinen lista täytyis yrittää tehdä.. :D Yleensä facebookin alueellisissa kynsiryhmissä infotaan miiteistä, kynsikoristelut-ryhmästä löytyy niihin alueellisiin linkit. Ja jos ei oo suunnitteilla ni sit suunnittelemaan, eiköhän semmoseen aina innostusta löydy, isommissa yleensä on useempikin puuhanainen.. :)

      Poista
  5. Ihanaa, kun tälläisiä järjestetään - vielä yrityksen toimesta :)

    VastaaPoista
  6. Eikääh miten multa on mennyt tää ihan ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, Mirva sanoi pistäneensä tapahtumakutsun koko turun ryhmälle, harmi jos et oo huomannu :D Höh, no mut toistekin lupas järjestää tuommosen :)

      Poista
  7. Tarvii kyllä joskus piipahtaa tuolla ostoksilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, oli vaikka mitä ihanuuksia hyllyillä! Harmi kun en muistanu niistä kuvia ottaa kun keskityin pullojen hypistelyyn :D

      Poista

Saa kommentoida!