torstai 30. huhtikuuta 2015

Hopotus, Rasilaisen Hapankaali

Taas Hopotuskampanjassa mukana, tällä kertaa tuote on Rasilaisen Hapankaali. Hapankaalihan on todella kevyttä ja terveellistä, c-vitamiinia huikea määrä. Ei mitään lisäaineita, äärimmäisen lyhyt ainesosaluettelo sisältää kaalia, porkkanaa ja merksuolaa. Ja maistuu tietysti hyvältä! (Maistuisipa myös miehelle vähän paremmin niin saisi luvan kanssa syödä useammin.)
Omalla ohjeellani tämä saa hiukan tuhdimman muodon, lämmin ja kermainen lisuke maistuu itselleni parhaiten muusin ja paistetun ryynimakkaran kanssa. Täyttävä annos tulee! 


Vihreä hapankaali :

400g rasilaisen hapankaalia
2 sipulia
200g creme fraiche
50g hienonnettua pinaattia (pakastekuutiot n. 4kpl)
pieni nippu ruohosipulia
mustapippuria
valkopippuria
yrttisuolaa
rypsiöljyä

Valuta hapankaalista siivilässä enimmät nesteet pois, suikaloi sipuli.
Ruskista sipuli öljytilkassa. Lisää hapankaali ja creme fraiche, kuumenna.
Sulata pinaattia hetki mikrossa, hienonna ruohosipuli. Lisää pinaatti ja ruohosipuli pannulle, mausta pippureilla ja yrttisuolalla.


Pinaattia olisi voinut kyllä olla ohjeessa enemmänkin, mutta tuo sattui tällä kokkauskerralla olemaan kaikki mitä pussista löytyi! :D Mutta hyvää se on :) Tähän sopii myös purjo tai valkosipuli lisäksi. Toisaalta yhtä hyvin voi ostaa vaikka Rasilaisen purjo- tai valkosipulihapankaalia. Luomunakin löytyy.


Iltapalalla vielä pistin tuota päivälliseltä jäänyttä paistosta paahtissiivujen väliin, parin tomaattiviipaleen kanssa. Toimii! :) 
Hyvin menisi myös vaikka hampurilaisessa tai lihapiirakan välissä. 

4 kommenttia:

  1. Mie en lähteny mukaan tähän kampanjaan kun en tykkää hapankaalesta.Kiva että sie päätit testailla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään ja söisinki useemmin jos mies tykkäis kans :D

      Poista

Saa kommentoida!