perjantai 5. kesäkuuta 2015

BPS-leimailua

Taas tuli uusi satsi tuotteita testattavaksi bornprettystoresta. Tällä kertaa pyysin testiin leimauslakan, jonka lisäksi sain vielä valita pari arkkia kokokynnen siirtokuvia. Tällä kertaa muuten paketti tuli huippuvauhtia, reilu viikko meni! Monelle muulle on myös kuuleman mukaan tullut nopeasti tuolta tuotteet nyt, mitä lie tapahtunut kun yleensä on saanut odotella postia puolitoista kuukautta puolentoista viikon sijaan.. :D Kiva juttu, toivottavasti jatkossakin tulee nopeasti. :)

Leimauslakka pääsi ensin testiin. Ja tämä oli kyllä yllättäjä! Hyvä, peittävä ja ehjä jälki, ainakaan kovin herkästi leima ei levinnyt, ja leimauslakaksi tämän tuoksu oli mielestäni hyvin mieto. Väri on kaunis suklaanruskea ja pullo on kaiken lisäksi iso, 15ml. Tätä voin kyllä suositella lämmöllä! :) Pitääpä jossain vaiheessa tilailla muitakin saman sarjan lakkoja, jos muutkin olisivat yhtä hyviä. :) 


Yksi leima meni hiukan vänkyrään mutta eipä se nyt ole niin justiinsa... 


Leimauslaatta BP-65 käytössä, tämä oli itse ostamani. 


Jos vesileimaa ihmettelee niin ehkei tuu tavaksi, ei tuo nyt kummoinen viritelmä olekaan. Näiden testijuttujen kanssa taidan tosin tästä lähin tehdä poikkeuksen, ainakin jos erityisen onnistunut lopputulos tulee.. Pari kertaa on nimittäin käynyt niin että omat kynnet ovat päässeet tuotekuvaksi, jos niin vielä menee niin on se nyt kiva että sen näkee edes jostain että ovat minun käsialaani. :D


Ja käytetyt lakat, OPI Suzi Has A Swede Tooth sekä ruskea leimauslakka.

Koodilla KSAX31 10% alennus.


14 kommenttia:

  1. Mä oon myös lukenut parista blogista, että on viikossa tullut tuotteet! Mä oon ite tainnut nyt kolme viikkoa odotella mun testituotteita... Hyvä tietää, että noi leimauslakat on hyviä, vois itekkin koittaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jo edellinen tuli nopeesti, joku laatta minkä ostin niillä pisteillä, oli kiva yllätys kyllä. :) Tää oli ainakin ihan laadukas tapaus juu :)

      Poista
  2. Oho, miten hyvä leimausjälki :) mansikka-suklaa kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä varmaan paras mitä oon ite saanu aikaseksi, kiitos :D

      Poista
  3. Täydelliset, kauniit, upeat, ihanat lakkaukset! <3 Wau!

    VastaaPoista
  4. Slurps! Värit toi heti mieleen jäätelön. Kivat leimaukset!

    VastaaPoista
  5. Onpas nämäkin kaunokaiset! :) <3

    VastaaPoista

Saa kommentoida!