sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Keisarinlilja ja ragepostaus

Heippa taas! Joo, nyt lyö näköjään taas pää aivan tyhjää kun pitäs kirjottaa. No joo antaa lyödä, en tiedä onko mun tekstit muutenkaan hirveen selkeitä.
Pari kynsilakkaa ostin taas. Tai no, kolme, kun Gina Tricot on kyseessä. Ärsyttää vaan nyt aivan suunnattomasti, siellä oli nimittäin yksi nätti lakka jonka olisin ostanu. Paitsi että jostain syystä mulla oli siellä kaupassa olo, että se on tuttu. Eli kuvittelin omistavani sen jo. Juu, en. Se olikin lakka jota olin ihastellu parissa blogissa, mutta jota en ollut löytänyt aiemmin kyseisen ketjun liikkeissä asioidessani. Eli sinne jäi. Mun tuurilla ens kerralla sitä ei taas ole. Tyhmä minä. Oisin ihan pirun hyvin voinu sen siitä ottaa matkaan kun on se lahjarinkikin käynnissä, eli tupla ei ois haitannu kun oisin voinu sen jollekulle antaa! Ääääähhh! Mut ku ei mulla ole sitä! *hakkaa päätä seinään* Netistäkään en viitsisi tilata, ja yhden kynsilakan takia en taida sataa kilometriä ajaa. Ihan tylsää kun muutenkin yksi kolmikosta meni lahjapussiin odottelemaan kenelle tie vie. Blogissahan mulla on lista joo kaikista lakoista, se vaan että tällä kertaa mulla jostain syystä ei ollu tabletti mukana, nyt kun sitä ois tarvinnu. Joo, maailmanloppu yhden halvan kynsilakan vuoksi.. :D
Ehkä sitä on vielä ens kerralla siellä silti.. Parille tenavalle synttärilahjat ja yksi kastelahja pitäisi hommata.No, tämmöset jäi tältä reissulta nyt itelle käteen, eli Alexis ja Summer Coral. 

Nyt kun olen saanu purettua kiukkuni niin jatketaan muilla aiheilla... :D Aika monta päivää oman mittapuuni mukaan katselin ranskista, miellytti yllättävänkin paljon! Kyllä täytyy myöntää että kaunis lakkaus se on onnistuessaan. :) Kärjet vaan alkoi kulumaan ja kolhaisin palankin lakkauksesta pois, kiitos auton takaluukun. Olisi varmaan vielä ollut mahdollista säilyttää lakkausta hitusen verran kauemmin, mutta tuossa samalla kun kolhaisin lakasta palan niin sormeen kirpaisi muutenkin.. Oli vähän kosketusarka kynnen reunasta ja pelkäsin että oli mennyt kynsi poikki jotenkin, niin piti sitten poistella lakkaukset kokonaan.. Onneksi ei ollut mitään rikki kuitenkaan. 
Siinä sitten oli melkoinen pähkäily taas käynnissä mitäs seuraavaksi.. Valkkasin sitten pohjalle w7 Salt n Pepper-lakan, tämä oli siis niitä Tuurista ostettuja. Siihen valikoitui päälle Rimmel Cocktail Colour Shirley Temple. Suolapippuri oli aika ärsyttävä, hankala levittää.. Valui mihin sattuu, glitterit ei jääneet kynnelle ja tasainen kerros oli aika mahdoton haave. Toinen kerros oli vähän helpompi. Ja noiden ympäri sormia valuneiden lakkojen siistiminen se vasta olikin hankalaa.. Huh. Tänä aamuna enimmät sitten rapsuttelinkin ympäriltä. Shirley tasoitteli kyllä tilannetta vaikka ei nyt ihan täydellinen lopputulos olekaan..
Nää on nyt kuitenkin aika jännät. Jotain tuttua näissä oli. Jossain vaiheessa ulkona se välähti, väritys muistuttaa keisarinliljaa!
Pitäisi taas kynsiä lyhennellä hiukan, pitkiksi ovat päässeet kasvamaan.
Nyt mietinnässä mitä lakkaushaasteeseen tekisi, aihe on inspiraatio! Jotain pientä ideaa ehkä alkaa jo olla.. :)

Mukamas ei osannu taas kirjottaa mitään mut tulihan sitä sieltä nyt kumminkin.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!