lauantai 6. heinäkuuta 2013

Uusia tyylejä testauksessa

Noni, nyt mökkireissulla aloin kunnolla opettelemaan tän mun tablettietsikan käyttöä. Lähinnä surffaillu tällä ennen, niin ei ole oikeastaan tullut tutkittua tarkemmin, kuviakaan en oo hirveesti tällä ottanut kun kameralla on vähän helpompaa. Nyt kun tässä on näppäimistö kaverina niin voi vähän kirjotellakin vaikka onkin vähän kömpelöä. Nyt jopa muistin tosiaan koneen oman kameran ja pari uusinta lakkausta olen kuvaillut.

Eli ensin tämä tuoreempi joka ei ole edes vielä kunnolla kuiva tätä kirjoitellessa, kuvastakin puuttuu päällyslakka, höh. :D Joka tapauksessa, en tiedä mistä tämä tuli mieleen, eli double ruffian tuli väsättyä. Ei tolla osien paksuudella vissiin väliä ole, mutta ihan nätti näin ohuilla raidoilla noita alempia värejä. Ja kynnet ovatkin hiukan vielä lyhyet. Päällimmäiseksi halusin Essien the girls are out-lakan, kun se vaan on niin nätti, muutenkin kaikki värit uusia ja testaamattomia olivat. Keskellä Gina Tricotin Gold ja alinna Gosh Prima Donna. Jännä yhdistelmä mutta tykkään! Oikean käden lakkaus ei kyllä ihan näin siisti ole mutta ihan ok näin ekaksi ruffiankokeiluksi. On muuten tämä kyseinen mani ollut mun mielestä aina vähän vähemmän kiinnostava, ei oo oikeastaan tullut aiemmin mieleenkään kokeilla. Oikein yllätti miten kaunis tämä on, tuijottelukynnet näistä taisi hyvinkin tulla! Kuvanlaatu ei kyllä ihan tee tälle oikeutta.


 

Ja edellinen tapaus kynsillä oli niin ikään uusi tyyli minulle, joka ei myöskään ole juuri hetkauttanut suuntaan tai toiseen. Ja yllätys yllätys, tästäkin tuli ihan sievä! Eli tuossaoli kyseessä jälleen lakkaushaaste-ryhmän viikon aihe, pilvimanikyyri. 5 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet :)
  Minäkin alan pikkuhiljaa lämmetä ruffianille, saas nähdä milloin saan aikaiseksi sitä omille kynsille kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mulla ois vielä puolikuut testaamatta tämmösistä yksinkertasista malleista jotka ei oo uponnu.. :D Saa nähä millon kokeilen sitä.

   Poista
 2. Pahoittelen kirjoitusvirheitä, ei täätabletti nyt kumminkaan ole paras mahdollinen väline blogin kirjoittamiseen. Jossain vaiheessa alko tökkimään kun en saanu yhtään siirryttyä tekstissä ylös, alas tai mihinkään suuntaan eli vähän piti jättää tyngäksi lakkaushaasteen kuvaus. Ärh. Luovutin siis siinä kesken, kirjotetaan sit tähän, pitää muokkailla postausta sit kun pääsee koneelle, en tykkää jättää postauksia luonnoksiin roikkumaan :P

  Pilvimanikyyrissäkin kaikki käytetyt lakat uusia ostoksia, eli viikolla ostetuista seitsemästä lakasta kuutta on jo testattu, aika hyvin!
  Alinna Seppälän hololakka numero 09, seuraavana maybelline colorama Wine Shimmer (IHANA) ja glitter on Gina Tricotin ostoksia, nimeltään Rose glitter.

  Tuohon wine shimmeriin siis rakastuin palavasti, ihana väri ja siinä on mikrohologlitteriä (?) Iiiihana söpönen jelly siis ilmeisesti, kuivuu vaan aika hitaanlaisesti, vähän sai korjauksia tehdä pariin otteeseen. Toisaalta tuo glitterikerros kyllä hidasti myös kuivumista, tai sulatti kenties noita alempia uudestaan.

  VastaaPoista
 3. en oo itekään kokeillut tuota ruffiania... Ihanko vapaalla kädellä teit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaalla kädellä joo, toi essien suti käyttäytyi ihan hyvin ku sopivan kokonen :) oikea käsi ei oo tosiaan ihan noin siisti. Vähänpaksummat raidat oisin alas jättäny noita toisia värejä mut kun tosiaan oikeessa kädessä meni liian pitkälle ni piti muut korjata samaan malliin :D

   Poista

Saa kommentoida!