keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Yrittää olla klassinen ranskalainen

Mulle on klassinen ranskis ollu jostain syystä pelottava, en oo aiemmin sitä edes yrittänyt tehdä. Se on mun mielestä sellanen manikyyri jonka pitää onnistua kunnolla. Pitää kyllä myöntää että mun lakkaustaidoilla ei ihan vielä täydellistä jälkeä saada aikaiseksi. Niin, nyt siis yritin. Kuvissa paistaa keltaisuus läpi, joka ei onneksi livenä näy, en siis alkanu etsimään kummemmin millä lakkaa pohjan, kun tuo kärkihän tässä se haastava osuus on. Vapaalla kädellä tosiaan lähdin yrittämään.
Siistimisen ja kuvailun jälkeen huomasin sit että kärjet on ihan vinot.. :/ Näihin pitää jotkut koristelujutut kehitellä. Ja joo, oikea käsi ei ole näinkään hyvä.Ja tässähän se näkyy, keltaista. Pitää nyt vähän hakea mikä olisi sopiva ranskispohjalakka. Tai no, ei tuo valkoinenkaan mikään uskomattoman ihana ole. Käytössä Viva la Divan valkoinen ja Essien True Love. 

Ja joo, vinot. Ja nimettömässä kupla. Ja pikkurillin ranskisraja vinon lisäksi kiero. Vähän hankala tapaus tuo valkoinen, aika paksua tavaraa. Olis mulla tuolla Essien Blanc korkkaamatta, koitan vaan käyttää tän eka loppuun..

Hyvästä kulmasta ja oikeassa valossa lähes siedettävän näköinen. Hyvinkin kauniit kaukaa katsottuna... :D
Yksi osa-alue tuossa kyllä on mihin olen tyytyväinen, nimittäin tuon ranskisosan pituus! Se sentäs meni oikein.
Jossain vaiheessa uusiksi taas, parempi onni ensi kerralla.. :)

2 kommenttia:

  1. Ite suosin ranskistarroja just sen takia, kun ei tulis mitään, jos vapaalla kädellä tekis, täriseetärisee. :D Mutta sulla on onnistunu mun mielestä hirmu hyvin vapaalla kädellä tehtynä nämä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, melko tyytyväinen oon nyt loppupeleissä, tullu ihan tuijoteltua näitä :D Parit siirtokuvat vielä lisäsin niin ei sitä oikeestaan edes huomaa enää että vähän on vinossa :)

      Poista

Saa kommentoida!