maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ommmmm... lakkaushaaste.

Jälleen uusi viikko, ja uusi lakkaushaaste! Tällä kertaa aihe kaksivärinen lakkaus. Vähän aikaa oli jo ollut suunnitelmissa tehdä mustavalkoiset kynnet. Ensin ajattelin vaan jakaa kahtia mustaan ja valkoiseen silleen suurpiirteiseti ja heittää kerroksen Chalk Dustia päälle, mutta tulikin mieleen toinen idea ihan tänään, tulisipa taas vähän harjoiteltua vähän pikkutarkempaa lakkailua. Onhan kyseessä kerran haaste, niin tehdään siitä haaste tällä kertaa ihan oikeasti :) (Ainakin mun taidoilla) Käytetyt lakat on Tiia Vanhatapion Black Bird ja Golden Rose Rich Color numero 01.

Kyseisen symbolin varmaan tunnistaa kaikki. :) Myös tästä lakkauksesta toivon mukaan, vaikka symmetristä kuviota tämähän ei ole nähnytkään.. Joka tapauksessa olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Vähän aikaa tulikin kyllä näperrettyä näitä, vasemmallakin lakatessa onnistui aika hyvin!

Aika tuskanen oli kyllä putsata tätä, ensinnäkin koska mustaa, toisekseen ton valkoisen helmiäishohde tuntuu olevan ja pysyvän nyt joka paikassa.. :D Ei ollu kuvankaan ottaminen kovin helppo homma. :)Joo, joku pilkunviilaajahan nyt voisi hyvinkin väittää ettei musta ja valkoinen ole värejä.. :D Eiköhän nämä silti tuohon haasteeseen sovi. :)

6 kommenttia:

  1. Hyvin sopii. :) mulle meinaan itelle tuli ihan täysin sama mieleen 31 päivän haasteessa mustavalkoisista kynsistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) Jaa kappas vaan, no toisaalta tuttu symboli monelle ja suht simppeli kuitenkin niin helposti tulee varmaan mieleen jos jotain mustavalkoista pitää keksiä.. :)

      Poista

Saa kommentoida!