lauantai 27. heinäkuuta 2013

Perhosia

Vihdoin ja viimein, päätin testata China Glazen Hyper Hautea, kun taas tuota aurinkoakin on näkynyt. Tai no,eilen oli aika hurja ukonilma taas mutta illalla jo paistoi. Tämä on kyllä ihan tajuttoman upea lakka, ihana  herkullinen väri..  
Lakkasin kynnet jo illalla vähän ennen nukkumaanmenoa. Yleensä luen vielä sängyssä vähän aikaa, mutta tällä kertaa hiukan oli hankala keskittyä kun tämän ihana holoefekti näkyi tosi kauniisti jo pelkän pikkuisen lukulamppuni valossa! Ja ai että mikä kaunotar tämä on auringossa.. Ihan rakkauslakka! Kuvat eivät valitettavasti tee oikeutta tälle. Pokkarilla kun kuvailen.. Pahoittelut myös rutikuivista käsistä ja kynsinauhoista, muutaman päivän loman jälkeen ollut jo töissä ja sen kyllä huomaa, en tiedä onko ilmastointi vai rahojen käsittely vai se kun vähän väliä saa pyyhkiä pölyjä.. Pitää töihin mukaan keksiä joku kunnolla kosteuttava ja nopeasti imeytyvä rasva. Ehdotuksia otetaan vastaan
Josko näistä kuvista näkisi edes murto-osan tämän lakan kauneudesta.

Lakkasin nuo muuten joskus yhdeltä yöllä.. Seche vite on aika kova sana, täytyy myöntää, aika lailla suoraan lakkaamisen jälkeen menin pitkäkseni. Putsailutkin jätin aamuun, mutta ei kolhuja eikä painaumia. :)
Jotain pieniä koristeluajatuksia mulla oli tälle. Ensin yritin leimata, mutta ei se taas hirveän hyvin mennyt.. Vissiin viittä eri lakkaa testasin. Muutama lakoista kyllä siirtyi kynsille ihan hyvin, mutta ei erottunut taustasta juuri ollenkaan vaikka niin kuvittelin. Pitää vaaleammalle taustalle testailla seuraavalla kerralla. Ja ehkä creme pohja ja leimaukset hololla.
Luovutettuani leimaamisen suhteen kaivelin laatikoista hyrrän tuollaisia kultaisia koristejuttuhärpäkkeitä. Näitäkään en ollut aiemmin testaillut, kun olen tuollaisia ulkonevia koristeita hiukan vierastanut. Päällyslakkakerroksella kiinnitin, saa nähdä milloin irtoavat tai revin pois.. :D Pääsevätkin kunnon testiin heti, iltavuoroon olen menossa töihin ja kesäviikonloppuisin asiakkaita riittää.Nimettömissä ja peukaloissa siis tuollaiset. Vähän mietin oisiko pitänyt jotain pikkuja tai viivoja tai siirtokuvia lisätä perhosten kaveriksi mutta en nyt taida viitsiä ruveta sotkemaan tämän enempää.. :D Ihan kivat nämä on. Vaikka mun tuurilla nämä lentää tiehensä heti kun nousen koneelta. ;D (I see what you did there)

Olipa tämänkin kirjoittaminen hidasta, kun vähän väliä piti keskeyttää, ihan vaan tuijotellakseni kynsiä.. Oih. Nättinättinätti. Ihan sisätiloissakin tosi kaunis. Ihan tasan tarkkaan mun väri. 
Niin mainitsinko jo että tämä on ihana lakka??? :D

2 kommenttia:

Saa kommentoida!